27. juli 2021
Håndværkerne har brudt igennem muren og er nu i gang med at støbe bunden og væggene i fodgængertunnellen under banelegemet.
Håndværkerne har brudt igennem muren og er nu i gang med at støbe bunden og væggene i fodgængertunnellen under banelegemet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Letbanen: Så er der hul igennem under stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbanen: Så er der hul igennem under stationen

Håndværkerne er godt i gang med at lave fodgængertunnellen mellem Lehwaldsvej og Jernbanepladsen.

Det Grønne Område - 21. maj 2020 kl. 18:30
Af Lars Schmidt

Når tiden kommer, vil man igen kunne gå fra den sydlige side af banelegemet ved Lyngby Station til den nordlige - fra Lehwaldsvej og til Jernbanepladsen. Og man kommer fra syd til nord via den cykelkælder, kommunen lavede for et par år siden.

Der er nemlig kommet hul igennem, og nu er håndværkerne godt i gang med at støbe bund og vægge inde i fodgængertunnellen. Samtidig går man her i maj og også i juni i gang med at støbe en trappe mod Lehwaldsvej og op til perronerne på stationen.

Fodgængertunnellen er ikke den eneste tunnel, der er i gang med at blive opført. Tunnellen til letbanetoget er man også godt i gang med. Og disse arbejder fortsætter den næste halvanden måneds tid, oplyser Hovedstadens Letbane.

Arbejdet vil foregår inden for normal arbejdstid og være mindre støjende end det arbejde, der har stået på de seneste måneder. Normal arbejdstid er hverdag kl. 7-18 og lørdage kl. 7-14.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?