20. januar 2021
Genbrugspladsen har hver eneste dag haft lige så travlt som på en meget travl forårsweekend, og da der kun må være 10 biler på pladsen ad gangen, har det medført lange køer.
Genbrugspladsen har hver eneste dag haft lige så travlt som på en meget travl forårsweekend, og da der kun må være 10 biler på pladsen ad gangen, har det medført lange køer.
Foto: Mikkel Brøgger Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad haveaffaldet blive hjemme: Genbrugspladsen er presset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad haveaffaldet blive hjemme: Genbrugspladsen er presset

Kommunen forlænger ordningen med gratis afhentning af haveaffald til og med 17. april og beder folk om at tænke sig om en ekstra gang, inden de fylder traileren og kører til Firskovvej

Det Grønne Område - 07. april 2020 kl. 18:30
Af Pernille Borenhoff

Siden Genbrugspladsen på Firskovvej genåbnede for godt en uges tid siden, har bilerne holdt i kø for at komme ind på pladsen med affald.
Faktisk har pladsen hver eneste dag lige siden haft lige så travlt som på en meget travl forårsweekend, og da der kun må være 10 biler på pladsen ad gangen, har det medført lange køer.
Derfor opfordrer Klaus Herner Kristiansen, kommunikations- og presseansvarlig hos Lyngby-Taarbæk Forsyning, borgerne til at tænke sig om, inden de kører til Firskovvej med haveaffald, nedrevne køkkener og gamle havefliser.
”Vi forudser, at vi i påsken får endnu mere trafik, og derfor har vi valgt at forlænge den gratis havefaldsordning til den 17. april. Det betyder, at både de, der er tilmeldt ordningen, og de, der ikke er kan få afhentet haveaffald,” siger Klaus Herner Kristiansen.

Man skal huske at bundte grenene og komme andet havefald i papirsække og stille det hele foran huset.

Storskraldsordningen kører også stadig.

”Vi har åbent 10 timer dagligt og har endnu flere mand på arbejde end ellers, fordi de skal kontrollere, at alt går forsvarligt for sig. De er ved at være pressede, og derfor håber vi, at der er mange, der vil benytte vores afhentningsordninger i stedet for at køre til Firskovvej,” siger han.

På forsyningens hjemmeside www.ltf.dk kan man læse yderligere.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?