23. september 2020
Lasse Fosgaard har altid stået for vilje og fight ? og et stort hjerte for Lyngby. Foto: Fodboldbilleder.dk
Lasse Fosgaard har altid stået for vilje og fight ? og et stort hjerte for Lyngby. Foto: Fodboldbilleder.dk
Foto: ©Per Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kort ferie for Lyngbys spillere: Opladningen til Superliga-start er begyndt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kort ferie for Lyngbys spillere: Opladningen til Superliga-start er begyndt

Inden sæsondebuten mod AaB skal Lyngby Boldklub spille fire træningskampe og en pokalkamp.

Det Grønne Område - 11. august 2020 kl. 15:00
Af Mikael Østergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I tirsdags mødte Lyngbys Superliga-spillere ind til den første træningssamling efter deres ultrakorte sommerferie.

Inden det går løs i sæsondebuten mod AaB den 13. september, skal spillerne ud i fire træningskampe og første runde i pokalturneringen.

Den 15. august møder Lyngby på hjemmebane HIK, og siden følger træningskampe mod Hvidovre den 22. august og Fremad Amager den 29. august, inden første runde i pokalturneringen spilles den 2. september mod en indtil videre ukendt modstander.

Sidste træningsmodstander, inden det for alvor går løs, er Brøndby IF. Den kamp afvikles på neutral grund i Slagelse, da kampen skal bruges som testopgør til det nye VAR-system.

Forlængelser og et farvel

Også i år tæller truppen Lasse Fosgaard, Kasper Enghardt og Frederik Schram, der alle har forlænget deres kontrakt med Lyngby Boldklub.

Lasse Fosgaard kom til Lyngby fra Brønshøj for otte år siden og har siden spillet 235 kampe på førsteholdet. Nu har den 33-årige kantspiller udsigt til endnu flere kampe, idet han og Lyngby Boldklub er blevet enige om at forlænge kontrakten med et år.

Kasper Enghardt kom til Lyngby Boldklub i sommeren 2019 og har forlænget sin kontrakt med et år. Han har tidligere spillet i AB, FC Helsingør og Randers FC. 25-årige Frederik Schram kom til Lyngby fra SønderjyskE i august 2019 og har nu fået kontrakt til sommeren 2022. Den 198 cm høje målmand har spillet fem landskampe for Island, mens det ikke er blevet megen spilletid i Lyngby, hvor han har stået i skyggen af Thomas Mikkelsen.

Derimod har forsvarsspilleren Lasse Nielsen ikke fået sin kontrakt fornyet. Han nåede kun at spille 24 kampe, blandt andet fordi han var meget skadet i foråret.

Har debatten om sexisme taget overhånd?