11. august 2020
Christel Skousen Thrane bliver 50 år. Pressefoto
Christel Skousen Thrane bliver 50 år. Pressefoto
Foto: Thomas Lekdorf
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunikationsrådgiver fylder 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunikationsrådgiver fylder 50 år
Det Grønne Område - 14. juli 2020 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal motivere, inspirere og påvirke samfundet omkring hende. Sådan har Christel Skousen Thrane det. og derfor er hun altid gået efter arbejde, som sætter spor og ændrer holdninger. Den 16 juli fylder hun 5 0 år og har arbejdet som journalist, kommunikationsrådgiver, iværksætter og forfatter.

Christel Skousen Thrane blev uddannet som journalist fra DjH og Politiken og indledte sin karriere på diverse dagblade og magasiner med et enkelt stop på TV 2 Lorry. Derefter fortsatte hun som chefredaktør for magasinerne, Vores Børn og Junior og har desuden haft jobs som kommunikationschef og -rådgiver i blandt andet advokat- og IT branchen.

I 2008 stiftede Christel virksomheden Protocol. med det formål at hjælpe danske virksomheder og offentlige institutioner med deres CSR-mål om flere kvindelige ledere. I 2015 blev Protocol overtaget af en international netværksvirksomhed for direktører.

Christel Skousen Thrane er desuden medforfatter til bogen "Iværksættersamfundet" - Vækst gennem innovation og virkelyst". hun skrev den sammen med Mads Váczy Kragh og Søren Berg Jørgensen.

I dag er hun ansat i PA Consulting, som deres PR manager.

Privat er hun mor til Carl på 22 år, Oscar på 20 år og Sofus på 16 år, gift med Mikkel Thrane og bor i Virum, hvor hun er kendt for selskabelighed, engagement og tossede projekter. For eksempel er hun stifter af den lokale Virum/Sorgenfri Facebook gruppe, hvor mere end 4.000 borgere hjælper hinanden med stort og småt. Hun har også løbet Boston Marathon og trænede sig på få måneder op fra kun at kunne løbe efter bussen, til at løbe 42 kilometer

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?