11. august 2020
105177
Foto: ©Per Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom gratis til Lyngbys kamp mod SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom gratis til Lyngbys kamp mod SønderjyskE

Lyngby Boldklubs partnere sørger for fri entré til SønderjyskE-kampen onsdag.

Det Grønne Område - 07. juli 2020 kl. 18:30
Af Lars Schmidt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyngby Boldklub inviterer hele byen til gratis fodbold onsdag aften, hvor SønderjyskE kommer på besøg - og hvor Lyngby kæmper om hjemmebanefordel i play-off kampene mod Hobro.

Lyngby Boldklub er inde i den afgørende fase af en spændende sæson. Selv om resultaterne på det seneste har været svigtende, så ændrer det ikke på indtrykket fra før coronapausen af en overordnet god sæson med flotte kampe, fremgang i sponsorer og mange tilskuere på lægterne.

FAKTA
Hent din gratis billet her:

  • shop.lyngby-boldklub.dk

"Det er også det indtryk, vi vil slutte sæsonen af med - og derfor har fem af klubbens partnere købt samtlige billetter fri til onsdagens opgør mod SønderjyskE. Derfor kan vi nu invitere hele byen på gratis fodbold, så drengene inde på banen kan få det bedst mulige rygstød frem mod de afgørende kampe," skriver Lyngby Boldklub i en pressemeddelelse.

Sponsorerne

Det er hovedsponsor Jetbull samt toppartnerne Brolægning Sjælland, Blue Energy, Johannes Fog og kampsponsor Lokalbolig, der har købt kampen for at fremhæve støtten og opbakningen til Lyngby Boldklub. Både vores partnere og vi håber at se mange af jer, så vi sammen kan jagte point mod et pokalvinderne og få det bedst mulige afsæt inden playoff-kampene mod Hobro.

Du kan maksimalt hente fem (5) billetter til kampen, og de hentes via vores webshop: shop.lyngby-boldklub.dk. På Lyngby Stadion vil der stadig være reduceret kapacitet, og vi kører efter først-til-mølle princippet - alle sæsonkortholdere har dog fået en fordel og har kunne trække billetter hele dagen.

Bemærk at ALLE skal ind via shoppen og hente deres billet. Der er ikke adgang til kampen mod fremvisning af kort.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?