4. juni 2020
Seks spillere - med Rezan Corlu i spidsen - tilbydes en forlængelse af deres kontrakt på en måned, så de kan spille sæsonen færdig i Lyngby. Foto: Fodboldbilleder.dk
Seks spillere - med Rezan Corlu i spidsen - tilbydes en forlængelse af deres kontrakt på en måned, så de kan spille sæsonen færdig i Lyngby. Foto: Fodboldbilleder.dk
Foto: ©Per Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan spille sæsonen færdig i Lyngby: Spillere med kontraktudløb får tilbudt en måned mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan spille sæsonen færdig i Lyngby: Spillere med kontraktudløb får tilbudt en måned mere

Det er Spillerforeningen og Divisionsforeningen blevet enige. Det sikrer, at spillerne kan spille sæsonen færdig i deres nuværende klubber.

Det Grønne Område - 22. maj 2020 kl. 17:00
Af Mikael Østergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening er blevet enige om, at alle spillere med kontraktudløb 30. juni skal tilbydes en forlængelse af deres kontrakt med en måned, så de kan spille sæsonen færdig i deres nuværende klub.

I Lyngby Boldklub er det aktuelt for Thomas Mikkelsen, Martin Ørnskov, Lasse Fosgaard, Kasper Enghardt, Jesper Christjansen og Rezan Corlu. Sidstnævnte er på lejeophold fra Brøndby IF, men Lyngby Boldklubs sportschef, Birger Jørgensen, håber, at Rezan Corlu bliver i Lyngby sæsonen ud.

"Vi vil da rigtig gerne have, at Rezan spiller færdig her, og det tror vi da også, han er interesseret i", siger Birger Jørgensen til bold.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?