19. juni 2021
En del af Klampenborgvej bliver nu lukket af på grund af arbejdet med letbanen. Pressefoto
En del af Klampenborgvej bliver nu lukket af på grund af arbejdet med letbanen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen vej tilbage: Letbanen lukker Klampenborgvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen vej tilbage: Letbanen lukker Klampenborgvej

Letbanearbejdet går i gang på Klampenborgvej i centrum af Lyngby. Vejen bliver lukket fra Lyngby Hovedgade til Kanalvej.

Det Grønne Område - 09. juni 2021 kl. 18:30

Nu går letbanearbejdet i centrum af Lyngby ind i en ny fase. Her går entreprenør, Per Aarsleff A/S, i gang med at ombygge den del af Klampenborgvej, som ligger imellem Magasin og Lyngby Storcenter - fra Lyngby Hovedgade til Kanalvej.

arrow Læs også: Så er de første spor til letbanen på plads lige midt i Lyngby

"Når letbanen åbner i 2025, vil Klampenborgvej i centrum af Lyngby være forbeholdt fodgængere, cyklister og kollektiv transport og dermed vil der være mere plads til liv med mindre trafik," skiver Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

Derfor bliver området nu lukket af undtagen for kollektiv trafik, cyklister og gående.

"Når anlægsarbejdet går i gang, vil Klampenborgvej blive indhegnet som arbejdsplads og lukket for gennemkørende vejtrafik. I første omgang lukker vi området fra Lyngby Hovedgade og frem til Kanalvej, men fra juli lukkes også strækningen mellem Kanalvej og Firskovvej, så vi kan udføre et arbejde ved broen med Nærumbanen. I den forbindelse vil krydset med Kanalvej dog fortsat være åbent på tværs af Klampenborgvej," skriver Hovedstadens Letbane.

Det vil stadig være muligt at komme ind til butikkerne. Nogle af de busser, der normalt kører ad Klampenborgvej igennem centrum, vil blive omlagt. Derfor er det en god ide at tjekke, hvordan arbejdet påvirker

din busrejse på dinoffentligetransport.dk eller via rejseplanen.dk, inden du tager af sted, lyder rådet fra Hovedstadens Letbane

P-kælder er åben
Hvis du kommer i bil til centrum, vil du stadig kunne benytte parkeringskælderen under storcentret som hidtil. Du skal bare følge de elektroniske henvisningsskilte, som viser antallet af ledige parkeringspladser rundt om i byen.

Anlægsarbejdet i centrum af Lyngby udføres inden for almindelig arbejdstid på hverdage mellem klokken 7 og 18. Her vil du kunne opleve arbejde med entreprenørmaskiner, samt arbejdskørsel til og fra området.

Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor man arbejder i hvilke perioder på dinletbane.dk/lyngby.

arrow Lukningen er permanent: Nu bliver Lyngby Torv lukket for bilkørsel
07. april 2021 kl. 11:24 Opdateret: kl. 15:08
arrow Derfor er vejarbejdet ved Buddingevej forsinket
31. marts 2021 kl. 18:30 Opdateret: kl. 11:42
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?