21. september 2020
Containerne var rykket fra deres oprindelige plads og stillet lige op ad bådhuset, fortæller formand. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd
gallery icon

Se billedserie

Containerne var rykket fra deres oprindelige plads og stillet lige op ad bådhuset, fortæller formand. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd
Foto: B. Nielsen Mobil: 40191777
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ild til containere ved kanoklub: 'Det kunne være endt katastrofalt'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ild til containere ved kanoklub: 'Det kunne være endt katastrofalt'

Tre containere blev sat i brand natten til søndag i Lyngby Kanoklub. Hele bygningen kunne være nedbrændt, siger klubbens formand

Det Grønne Område - 23. marts 2020 kl. 13:00
Af Mikkel Brøgger Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både politi og brandvæsen rykkede ud, da man fik anmeldelse om brand i containere i Lyngby Kanoklub på Rustenborgvej. Nordsjællands Politi oplyser, at man fik anmeldelsen søndag kl. 01.49.

Nordsjællands Politi undersøgte området med hunde, men vil ellers ikke oplyse mere om efterforskningen.

"Der blev antændt tre containere fra Lyngby Kanoklub lige op ad væggen til bagsiden af bådhuset. Containerne er flyttet fra deres oprindelige plads og placeret der, hvor de er totalt udbrændte," siger formand for Lyngby Kanoklub, Thomas Gjerlufsen, til Det Grønne Område og fortsætter:

"Det kunne være endt katastrofalt. Hvis ilden havde fået fat i taget, ville hele bygningen være nedbrændt, idet der er tale om en trækonstruktion," siger han.

Klubben kan muligvis hjælpe Nordsjællands Politi i efterforskningen af sagen.

"Vi har videoovervågning over hele vores område, og vi vil nu gennemse det nærmere. Har vedkommende været indenfor videoens rækkevidde, vil vi med det samme se, om der er en eller flere om ugerningerne og videregive det til politi," siger han.

I forvejen hårdt ramt

Branden kommer i en tid, hvor klubben i forvejen er presset, fortæller formanden.

"Klubben ca. 700 medlemmer er i forvejen ramt hårdt pga. virussen. Klubben er lukket ned, og alle de arrangementer, der skulle være gennemført her i det tidligere forår, har ledelsen måtte aflyse," fortæller han og tilføjer:

"Samtidig har vi måtte ændre træningsstrukturen for vores eliteroere, men det er faldet nogenlunde på plads. Vi har fire mand, der fortsat kæmper for en plads til OL i Tokyo."

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?