11. april 2021
En smitsom coronavariant er fundet hos en familie på Lundtoftegårdsvej. Alle som har været i området opfordres til at blive testet.
gallery icon

Se billedserie

En smitsom coronavariant er fundet hos en familie på Lundtoftegårdsvej. Alle som har været i området opfordres til at blive testet.
Foto: Bjørn Nielsen/Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du været her: Smitsom coronavariant i boligblok - alle i området opfordres til test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du været her: Smitsom coronavariant i boligblok - alle i området opfordres til test

Alle, der har været i området omkring Lundtoftegårdsvej 29-37 og 37a, opfordres til at lade sig teste.

Opdateret 05. april 2021 kl. 12:16
Det Grønne Område - 05. april 2021 kl. 07:50
Af Lars Schmidt

Der er i påsken konstateret enkelte tilfælde af den smitsomme sydafrikanske eller brasilianske variant af coronavirus hos en familie på Lundtoftegårdsvej.

Det oplyser Lyngby-Taarbæk Kommune.

Kommunen opfordrer samtidig alle, som har været i nærheden af etageejendommene på Lundtoftegårdsvej 29-37 og 37 a til at lade sig teste.

Hvilken af de to smitsomme coronavarianter, der er tale om, er endnu uvist. Styrelsen for Patientsikkerhed er i gang med at undersøge tilfældene nærmere.

Opsporing, test og rengøring er iværksat. De involverede personer er kontaktet af myndighederne, oplyser kommunen og opfordrer samtidig til at alle, som har været i bygningerne eller har været i kontakt med personer fra området, til at blive testet hurtigst muligt.

Her kan du blive testet

Der er i Lyngby-Taarbæk Kommune mulighed for både at blive kviktestet med podning i næsen eller PCR-testet med podning i halsen.

Hurtigtest - den korte podning i næsen: Virumhallerne, Geels Plads 40, 2830 Virum. Alle dage fra kl. 08.00-20.00. Der kræves ikke tidsbestilling. Husk mobiltelefon, da man får en SMS med resultatet.

PCR-test: Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby i Tennishallen. Åbent mandag - tirsdag - torsdag - lørdag: kl. 08.00-13.45, onsdag - fredag - søndag: kl. 15.30-21.15. Der skal bestilles tid til PCR-test på www.coronaprover.dk.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?