23. januar 2021
I uge 3 rykker arbejdet ind på selve parkeringspladsen. Det betyder, at cirka halvdelen af parkeringspladserne midlertidigt bliver inddraget under gravearbejdet.
I uge 3 rykker arbejdet ind på selve parkeringspladsen. Det betyder, at cirka halvdelen af parkeringspladserne midlertidigt bliver inddraget under gravearbejdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halvdelen af P-pladserne på Lehwaldsvej inddrages under gravearbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvdelen af P-pladserne på Lehwaldsvej inddrages under gravearbejde

Halvdelen af parkeringspladserne mellem Lehwaldsvej og Engelsborgvej inddrages midlertidigt fra denne uge.

Det Grønne Område - 15. januar 2020 kl. 19:00
Af Lars Schmidt

Flytningen af en spildevandsledning kommer i et stykke tid til at koste halvdelen af de parkeringspladser, der er mellem Lehwaldsvej og Engelsborvej.

Inden skinnerne til den nye letbane kan lægges, skal Lyngby-Taarbæk Forsyning omlægge en række kloakledninger.

Omkring Lehwaldsvej sættes næste fase af det arbejde nu i gang, og det betyder en midlertidig lukning af cirka halvdelen af parkeringspladserne på parkeringspladsen mellem Lehwaldsvej og Engelsborgvej. Arbejdet forventes færdigt i andet kvartal af 2020 og bør således være afsluttet inden sommerferien.

arrow Læs også: Video om letbanen og trafikken i det centrale Lyngby
Spildevandsledning

I forbindelse med den nye letbane er Lyngby-Taarbæk Forsyning ved at omlægge en spildevandsledning i Lehwaldsvej. Ledningen skal føres fra Lehwaldsvej til Buddingevej gennem parkeringspladsen mellem Lehwaldsvej og Engelsborgvej.

Arbejdet begyndte i august og går planmæssigt fremad, fortæller man hos Forsyningen.

I uge 3 rykker arbejdet ind på selve parkeringspladsen. Det betyder, at cirka halvdelen af parkeringspladserne midlertidigt bliver inddraget under gravearbejdet.

Hvilke parkeringspladser, der er berørt, skifter i takt med, at arbejdet skrider fremad.

"En midlertidige lukning af halvdelen af parkeringspladserne vil give gener for både beboere og andre brugere af parkeringspladsen. Vi kan desværre ikke flytte spildevandsledningen uden at grave gennem pladsen. Men vi har pointeret overfor entreprenøren, at de skal reducere generne mest muligt," forklarer Peter Linde, der er bestyrelsesformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning:

"Det betyder, at de bevarer så mange parkeringspladser som muligt, at det er muligt at køre ud og ind af parkeringspladsen i hele anlægsperioden, og at entreprenøren holder tempo i hele perioden, så lukningen bliver så kort som mulig. Vores entreprenør sætter skilte op en uges tid, inden parkeringspladserne bliver taget ud af funktion," lover formanden.

Anlægsarbejdet foregår i almindelig arbejdstid mellem kl. 7-18, og Lyngby-Taarbæk Forsyning forventer, at det er helt færdigt i andet kvartal 2020.

arrow Sådan bliver en tur i letbanen
22. februar 2020 kl. 06:15 Opdateret: kl. 10:52
arrow Kanalvej spærres et nyt sted: Se hvilke omveje du nu skal tage
13. februar 2020 kl. 16:55 Opdateret: kl. 12:37
arrow Det støjer videre ved stationen: Letbanen klar til sin næste fase
09. februar 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 12:02
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?