18. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk mod letbane-udstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk mod letbane-udstyr

Både natten til torsdag og fredag er der blevet udøvet hærværk mod de varmekanoner, der lige nu er sat op for at holde udstyret til ledningsomlægning frostfrit

Det Grønne Område - 12. februar 2021 kl. 15:12
Af Signe Steffensen

Hærværket mod Barslunds varmekanoner natten til torsdag og fredag kan betyde forsinkelse af arbejdet og en ekstra regning.

"Varmekanonerne er sat op for at holde udstyret frostfrit. Hærværket betyder, at noget af udstyret frøs til, hvilket gør arbejdet sværere at udføre. For at forhindre gentagelser - eller opdage nye tilfælde af hærværk i tide - indsættes fremover vagter i området," fortæller Klaus Kristiansen, der er presseansvarlig i Lyngby-Taarbæk Forsyning.

Hærværket er meldt til politiet, og de hører også gerne fra borgerne, hvis de fremover ser mistænkelig adfærd ved udstyret.

"Hærværket får den konsekvens, at arbejdet med ledningsomlægningerne trækker ud, og at regningen for arbejdet bliver større - en merpris som desværre lander hos Lyngby-Taarbæks indbyggere. Prisen for dette hærværk løber op i mere end 100.000 kroner," fortæller Klaus Kristiansen.

Hvad motivet er bag hærværket er kendes af gode grunde ikke, men det er ikke nogen hemmelighed, at borgerne på Buddingevej er voldsomt plagede af støj, og det er næppe blevet mindre nu, hvor mange er tvunget til at arbejde hjemme.

Rejser du til udlandet i år?