16. oktober 2021
Sådan! Frederik Gytkjær knytter næven efter udligningen til 1-1.
Sådan! Frederik Gytkjær knytter næven efter udligningen til 1-1.
Foto: ©Per Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gytkjær reddede - igen-igen - Lyngby på målstregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gytkjær reddede - igen-igen - Lyngby på målstregen

Med en scoring fem minutter før tid sikrede Frederik Gytkjær Lyngby Boldklub det ene point mod HB/Køge.

Det Grønne Område - 17. september 2021 kl. 22:16
Af Mikael Østergaard

3.600 tilskuere var på plads, da Lyngby tog imod HB/Køge fra den tunge ende af 1. division.

Første halvleg var fattig på målchancer bortset fra en kæmpe mulighed til Frederik Gytkjær, der efter 27 minutter blev spillet helt fri tæt foran mål, men måtte se HB/Køge-keeperen parere sin afslutning. Lyngby var i boldbesiddelse, men opspillet gik for langsomt, og så endte de første 45 minutter 0-0.

Den tidligere Lyngby-målmand Oskar Snorre reddede i det 52. minut et langskud fra Sanders Ngabo, der ellers ikke gjorde megen væsen af sig, og kort efter blev det katastrofalt i den anden ende, hvor et gennemspillet angreb endte med et indlæg til anfører Mike Jensen, der headede gæsterne foran 1-0.

Med en halv time igen blev Sanders Ngabo erstattet af Magnus Westergaard, og kort efter kom Rezan Corlu på banen i stedet for Svenn Crone.

Rezan Corlu var på grund af en mindre skade tvivlsom inden kampens start, og Lyngbys cheftræner, Freyr Alexandersson, udtalte inden kampen, at Corlu kun ville blive sendt på banen, hvis der var brug for ham.

”Så jeg håber ikke, det bliver nødvendigt”, sagde Freyr Alexandersson.
Det blev det så, men Rezan Corlu imponerede ikke i de 25 minutter, han var på banen.

Lyngby pressede fortsat godt på, men HB/Køge var farlig på kontraangreb, og i det 72. minut var det tæt på 2-0, men Frederik Ibsen leverede en superredning, da en HB/Køge-angriber blev spillet fri til skud.

Det lignede et nederlag, men så trådte Frederik Gytkjær i aktion. Adam Sørensen strøg til baglinjen i venstre side, afleverede fladt på tværs ind i feltet til Rezan Corlu, der sendte bolden videre til Frederik Gytkjær, som afsluttede fladt i modsatte side til 1-1.

Rejser du til udlandet i år?