7. marts 2021
Vestforbrændings er klar til udbygning af grøn fjernvarme i Lundtofte. Pressefoto
Vestforbrændings er klar til udbygning af grøn fjernvarme i Lundtofte. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grøn fjernvarme til Lundtofte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn fjernvarme til Lundtofte

Lyngby-Taarbæk Kommunes kommunalbestyrelse har godkendt Vestforbrændings forslag for udbygning af grøn fjernvarme i Lundtofte

Det Grønne Område - 17. januar 2021 kl. 11:30

Så er Lyngby-Taarbæk og Vestforbrændingen klar med udbygning af gtøn fjernvarme i Lundtofte.

I godkendelsen fra kommunen hedder det, at Vestforbrændings forslag følger kommunens strategi for udbygning af grøn fjernvarme, som også har en økonomisk fordel for de berørte borgere.

"For Vestforbrænding er det en vigtig udbygning af fjernvarmenettet, da grøn energi og fjernvarme er højt prioriteret i vores strategi. Projektet har været undervejs længe, men er nu endelig blevet forløst. Projektet er også en vigtig del i Vestforbrændings kontinuerlige arbejde med at efterleve klimaaftalen, som blev indgået på Christiansborg tidligere på året," skriver Vestforbrændingen i en pressemeddelelse.

"Den formelle overdragelse af projektet til Projektafdelingen er allerede startet. Nu skal opgaverne i udbud, og der skal detailprojekteres. Selve gravearbejdet forventes at begynde fra juni måned," forklarer Søren Løgstrup Hansen, som er Distributionschef i Vestforbrændings Grøn Varmeforsyning.

Projektet i Lundtofte betyder, at 32 installationer, primært større boligforeninger i etagebyggerier, skal konvertere fra gas og olie til grøn og bæredygtig fjernvarme, som forventes at blive en billigere løsning for de mange beboere i området.

Udbygningen vil optage 12.815 MWh af Vestforbrændings samlede varmeproduktion på i alt 1.200.000 MWh.

Jk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?