4. juni 2020
Fire veninder fra Birkerød Gymnasium, der bliver studenter i år, var taget til Lyngby for at købe gaver til deres lærere.  ?Vi har ikke så mange timer for tiden, og så det var dejligt at kunne komme på café igen,? sagde de. Foto: Pernille Borenhoff
gallery icon

Se billedserie

Fire veninder fra Birkerød Gymnasium, der bliver studenter i år, var taget til Lyngby for at købe gaver til deres lærere. ?Vi har ikke så mange timer for tiden, og så det var dejligt at kunne komme på café igen,? sagde de. Foto: Pernille Borenhoff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæsterne var helt klar, da cafeer og restauranter åbnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæsterne var helt klar, da cafeer og restauranter åbnede

Mandag slog cafeer og restauranter dørene op, og gæsterne stod klar.

Det Grønne Område - 21. maj 2020 kl. 09:00
Af Pernille Borenhoff
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var været hårde tider for de mange restauranter og caféer, der har måttet holde lukket i godt to måneder. Mandag var så dagen, hvor de atter kunne byde gæsterne indenfor. Og udenfor. Og kunderne var klar, for allerede mandag formiddag var der pænt besat ved mange borde både ude og inde, selvom vejret ikke umiddelbart lagde op til udendørs servering.

arrow Læs også: Mere liv i Lyngby: Bedre forhold for udeservering og vareudstillinger i Kgs. Lyngby

Café Mig og Annie, der i år kan fejre 33 års-fødselsdag, var dog ikke klar til at åbne endnu.

"Vi har først fået reglerne i går og har haft lidt svært ved at tolke dem, så vi regner med at åbne om en uge, når alt er på plads," siger Sabrina Møller.

Hos Price's Diner var man parat til at tage imod gæsterne. Og 22 havde allerede bestilt bord til spisning mandag aftenen.

"Det har været en frygtelig tid for alle os, der er i en branche, hvor det handler om at samle folk. Alle har grædt og kommer ud med et ordentligt drag over nakken," siger James Price, der dog glæder sig over, at man i Lyngby trods alt har kunnet levere Take Out.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?