28. juli 2021
Fremover kan man gå direkte ind på Bakken. Coronapas skal visse ved køb af turbånd, i spillehaller og på restauranter.
Fremover kan man gå direkte ind på Bakken. Coronapas skal visse ved køb af turbånd, i spillehaller og på restauranter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fri adgang til DyrehavsBakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fri adgang til DyrehavsBakken

Hegnet, der var blevet opsat rundt om Bakken, blev i mandags fjernet

Det Grønne Område - 10. juni 2021 kl. 11:45

Nu kan man igen gå fra Dyrehaven og direkte ind i Bakkens gader og stræder uden at blive mødt af et hegn. Hegnet blev nemlig fjerne i mandags.

"Vi er glade for, at det nu er muligt igen at byde vores gæster velkomne til Bakken, som vi har gjort i 439 år med direkte adgang fra Dyrehaven uden hegn og indgangssluser. Vi vil dog fortsat passe rigtig godt på vores gæster og sikre, at de sundhedsmæssige retningslinjer overholdes," siger direktør Ole Andersen.

Siden sæsonåbningen tilbage i marts måned har Bakken haft to indgangssluser, hvor gæster har skullet fremvise deres coronapas for at komme ind. Fremover kan gæsterne frit færdes i Bakkens gader og stræder, men skal vise coronapas i Informtionskioskerne ved køb af turbånd samt i spilhaller og på restauranter, som vi kender det fra resten af landet.

Med hegnet som fortid på Dyrehavsbakken, håber Bakkens direktør, at det igen vil blive mere spontant med en tur på Bakken, som det før Covid-19 altid har været.

"Med de mange nye forlystelser og folkelige arrangementer som Comedy og de danske EM-fodboldkampe på storskærme, er der ekstra god grund til at besøge Bakken, og nu hvor hegnet er fjernet, bliver det meget lettere for vores gæster at lægge vejen forbi Bakken," siger direktøren./peb

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?