22. oktober 2020
Helge Slaatto, Anette Slaatto og Jonathan Slaatto giver koncerter med assistance af hhv. pianisten Christina Bjørkøe (foto) og  den cyklende cellist Ida Riegels.
Helge Slaatto, Anette Slaatto og Jonathan Slaatto giver koncerter med assistance af hhv. pianisten Christina Bjørkøe (foto) og den cyklende cellist Ida Riegels.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fredag og søndag: Slaatto-familien inviterer til to koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag og søndag: Slaatto-familien inviterer til to koncerter

Den musikalske familie spiller 25. september på Lindegaarden og 27. september i egen have i Lyngby

Det Grønne Område - 25. september 2020 kl. 15:25

Lindegaardskoncerterne åbner sæsonen den 25. september med en koncert med Slaatto Trioen, bestående af Helge Slaatto på violin, Anette Slaatto på viola og Jonathan Slaatto på cello. Trioen er suppleret med den kendte pianist, Christina Bjørkøe.

På programmet står to kompositioner af Mozart og Brams. Desuden opføres "Duo Tuf" komponeret af Rachel Yatzkan til Anette og Helge Slaatto i anledning af en koncertturne til Færøerne, som desværre blev aflyst grundet Coronakrisen.

Koncerten begynder klokken 19.30, men der er som sædvanlig mulighed for at indlede aftenen med et måltid, som serveres klokken 18. Billetter kan købes via kortlink.dk/25pp8 eller koncerternes hjemmeside: lindegaardskoncerterne.dk/biletter.

Koncert under bøgen

Den 27. september kl 16 åbner familien Slaatto deres egen have og inviterer til Sensommerkoncert under Bøgetræet, Fort Alle 17 i Lyngby Det er den sidste af fire corona-koncerter under åben himmel med støtte fra Augustinus fonden.

De optrædende er pigekoret Vocal Frostbites, som synger akustiske fortolkninger af nordiske populærartisters hits. Koret akkompagneres af den konservatorieuddannes Ida Riegels på den hjemmebyggede, specialdesignede cello.

Ida Riegels har gennem de seneste år etableret sig som cyklende cellist med turnéer i både ind- og udland og vandt i foråret 2020 DR P2 prisen "Årets Ildsjæl".

Keramikeren Alikka Pedersen udstiller denne dag sin keramik i Fort Værkstedets havegalleri, hvor man kan se og eventuelt købe hendes ting.

Billetter a kr. 100 kan købes via kortlink.dk/27fvc eller koncerternes hjemmeside: lindegaardskoncerterne.dk/biletter.

Billetter til begge koncerter a kr. 250 kan købes via kortlink.dk/282nt. Børn og studerende halv pris./peb

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?