20. oktober 2021
Fra 1. december og hele julemåneden kan man parkere sin bil tre timer gratis i parkeringskælderen under Lyngby Storcenter. Foto: Lars Schmidt
Fra 1. december og hele julemåneden kan man parkere sin bil tre timer gratis i parkeringskælderen under Lyngby Storcenter. Foto: Lars Schmidt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra i morgen: Gratis tre-timers parkering under Lyngby Storcenter i hele december

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra i morgen: Gratis tre-timers parkering under Lyngby Storcenter i hele december

Centret gør det nemmere at handle og komme af med bilen i julemåneden.

Det Grønne Område - 30. november 2020 kl. 11:45
Af Lars Schmidt

Årets første, store julegave bliver leveret af Lyngby Storcenter på julemånedens første dag.

arrow Læs også: Se billeder: Jul i Lyngby Storcenter for store og små

Fra i morgen, tirsdag den 1. december, giver man nemlig alle kunder mulighed for at parkere deres bil tre timer gratis i kælderen under centret. Her vil man kunne parkere uden at skulle betale og på den måde starte og slutte sine indkøb i Lyngby Storcenter - og samtidig nå en tur i resten af Lyngby også.

"Med al den fokus på trængsel og alarm, der ellers har været her i 2020, trænger vi til noget god julestemning. Derfor giver vi i hele december kunderne mulighed for gratis parkering i tre timer i kælderen. På den måde får kunderne rigtig god tid til at handle i ro og mag. Samtidig holder vi åbent alle dage 10-20. Det skulle gerne bidrage til, at det hele bliver endnu mere smidigt," siger Sofie Brammer, marketingsdirektør i Lyngby Storcenter:

"Vi har cirka 1.080 parkeringspladser i to plan i kælderen. Det bliver ret nemt at komme til og fra. Den automatiske nummerpladeregistrering betyder, at man kan køre ud inden for de tre timer helt uden at checke ud," forklarer hun - og slutter:

"Vi er glade for at kunderne kan parkere hos os, også når man vil ud at hygge sig i hele Lyngby bymidte. Vi kan kun opfordre til at man kommer ned i Lyngby og oplever julestemningen. Vi har pyntet fint op. Store Torv er meget fint. Sikkerheden er i højsædet. Vi har derfor ingen steder, hvor folk kan stimle sammen, men der er bestemt noget at kigge på for børnene."

Normalt har Lyngby Storcenter én times gratis parkering. Og søndag er der fortsat gratis parkering uden tidsbegrænsning.

arrow Ny ostehandler i Lyngby Storcenter: 'Ost trender som aldrig før'
06. november 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 13:27
arrow Ny chef: Føtex skal være en del af lokalsamfundet
03. november 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 13:27
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?