1. april 2020
Mølleåværket set fra luften. Lyngby-Taarbæk Forsyning blev grundlagt for 11 år siden, og nu skal der ansættes en direktør, der bl.a. kan igangsætte klimatilpasningsprojekter.
Mølleåværket set fra luften. Lyngby-Taarbæk Forsyning blev grundlagt for 11 år siden, og nu skal der ansættes en direktør, der bl.a. kan igangsætte klimatilpasningsprojekter.
Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsyningen skal have ny direktør: Klimaindsatsen skal styrkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsyningen skal have ny direktør: Klimaindsatsen skal styrkes

Lyngby-Taarbæk Forsyning er gået på jagt efter en afløser for Per Plannthin

Det Grønne Område - 22. januar 2020 kl. 15:00
Af Jesper Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyngby-Taarbæk Forsyning skal 11 år efter grundlæggelsen have ny direktør, som skal arbejde med store klimatilpasningsprojekter, en bred miljødagsorden og et øget fokus på digitalisering og kommunikation.

Siden Lyngby-Taarbæk Forsyning blev grundlagt i 2009, har der i høj grad været fokus på at få opbygget og trimmet organisationen, få styr på økonomien og sikre kunderne rent drikkevand, håndtere deres affald og rense spildevandet sikkert hver dag.

"Lyngby-Taarbæk Forsyning er i dag et effektivt og driftssikkert forsyningsselskab. Det skyldes en stærk fælles indsats fra medarbejderne, direktionen og den afgående direktør, Per Plannthin. Som formand for bestyrelsen vil jeg gerne takke for indsatsen ," udtaler bestyrelsesformand Peter Linde i en pressemeddelelse fra Lyngby-Taarbæk Forsyning.

Store anlægsprojekter

Lyngby-Taarbæk Forsyning står nu over for en række nye opgaver - herunder store anlægsprojekter som Fæstningskanalen og Letbanen, der kræver bredt samarbejde med kommune og andre interessenter, en bred miljødagsorden og øget fokus på kunder, digitalisering og kommunikation.

"De kommende 15-20 år skal vi investere i klimatilpasning og i nye forsyningsledninger for at sikre høj forsyningssikkerhed til vores kunder. Vi skal også med vores viden spille en rolle i klima- og miljødagsordenen," fortsætter Peter Linde i pressemeddelelsen.

Lyngby-Taarbæk Forsyning har sat processen i gang med at finde en ny administrerende direktør.

Indtil afløseren er fundet, er Lyngby-Taarbæk Forsynings direktør for økonomi- og administration Marianne Taanum Bak konstitueret administrerende direktør.