22. juni 2021
12DGO Buddingevej gravearbejde LAS
Foto: Lars Schmidt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsyningen: Støjen på Buddingevej bliver ikke værre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsyningen: Støjen på Buddingevej bliver ikke værre

Det nye gravearbejde på Buddingevej bliver ikke helt så slemt, som vi skrev i går.

Det Grønne Område - 11. maj 2021 kl. 13:50
Af Lars Schmidt

Helt så mange prøver sættes beboerne på Buddingevej alligevel ikke på. Og derfor behøver der heller ikke at blive skruet helt så meget op for tålmodigheden, som Det Grønne Område skrev på sn.dk i går.

Artiklen handlede om, at gravearbejdet på vejen går ind i sin næste fase, og der vil være risiko for støj- og vibrationsgener.

arrow Læs også: Flere store maskiner: Nu vil det støje endnu mere på Buddingevej

Men ikke mere end det, beboerne i forvejen har været udsat for, understreger Flemming Horn Nielsen, direktør i Lyngby-Taarbæk Forsyning.

-Der er ikke tale om et støj- eller vibrationsniveau, som er højere end det, beboerne har oplevet før. Tværtimod forsøger vi at gøre yderligere tiltag for at mindske generne, når nu vi skal i gang med en ny byggegrube. Så historien er nærmest det modsatte af, hvad artiklens indledning indikerer, siger han og slutter:

-Vi får en del henvendelser fra beboere, som frygter hvad der nu skal ske. Det ville være godt, om det rigtige budskab kom frem.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?