20. september 2021
Kontraframe / Thorbjørn Hansen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kontraframe / Thorbjørn Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forskningens døgn: Viden og vin besøger BaseCamp (UDSOLGT)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forskningens døgn: Viden og vin besøger BaseCamp (UDSOLGT)

Viden & Vin er tilbage, og besøger – i forbindelse med Forskningens Døgn 2021 – det nye bæredygtige byggeri, BaseCamp, i Sorgenfri.

Det Grønne Område - 08. april 2021 kl. 14:55
Af Signe Steffensen

Kom med ind bag murene på Sorgenfris nye vartegn: BaseCamp.Til Viden & Vin på BaseCamp kan du blive klogere på tankerne bag det markante byggeri ved Sorgenfri Station, som er tegnet af det danske arkitektfirma Lars Gitz Architects. Du kan høre om valget af materialer, om hvordan bæredygtighed og klimatilpasning er tænkt ind i byggeriet og omgivelserne og ikke mindst om visionen og konceptet bag BaseCamp, som skal huse både studerende, forskere og +50 beboere.

Hvor: BaseCamp i Sorgenfri
Hvornår: Torsdag den 29. april 2021 kl. 17-18.30
Eventet foregår delvist udendørs.
Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere inden for hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Synes du, at kommunen er der for dig?