13. juni 2021
"Vi ser gerne mere kontrol af kassevogne, som nærmest er ethvert villakvarters skræk. Det skal både være lokalt og ved grænsen," siger MF'er og tidligere minister, lokale Rasmus Jarlov. Arkivfoto
"Vi ser gerne mere kontrol af kassevogne, som nærmest er ethvert villakvarters skræk. Det skal både være lokalt og ved grænsen," siger MF'er og tidligere minister, lokale Rasmus Jarlov. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Før politiforliget: Indbruddene falder ikke i Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før politiforliget: Indbruddene falder ikke i Lyngby

For fjerde år i træk forbliver indbrudsniveauet det samme i Lyngby-Taarbæk Kommune, viser tal fra Danmarks Statistik. Rasmus Jarlov (K) vil presse på for flere ressourcer til politiet.

Det Grønne Område - 31. januar 2020 kl. 08:00
Af Mikkel Brøgger Petersen

Mens indbrudsniveauet falder på både landsplan og i nabokommunerne, forbliver Lyngby-Taarbæk Kommune på samme niveau. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Borgmester Sofia Osmani (K) mener, at der stadig begås alt for mange indbrud i kommunen. Og hun kigger mod Gentofte Kommune for at se, om man som kommune kan gøre mere for at bekæmpe indbrud.

arrow Læs også: Kriminaliteten de seneste 10 år i Lyngby-Taarbæk: 'Et rigtig trygt sted at opholde sig og bo i'

På Christiansborg skal man i år indgå et nyt politiforlig. Rasmus Jarlov (K), der er lokalt valgt, fortæller Det Grønne Område, at Konservative vil arbejde for mere politi og en fortsat prioritering af indbrud.

"Vi presser hårdt på for at få endnu flere ressourcer til politiet og uddannet flere betjente, ligesom borgernær kriminalitet som indbrud skal være en prioritet for politiet," siger han og tilføjer:

"Vi ser også gerne mere kontrol af kassevogne, som nærmest er ethvert villakvarters skræk. Det skal både være lokalt og ved grænsen."

Hvor langt tror du Danmark når ved EM