6. april 2020
Køen fra Skovbrynet og ned mod rundkørslen på Lyngby Hovedgade var massiv. Det var køerne over alt i Lyngby fredag morgen.
Køen fra Skovbrynet og ned mod rundkørslen på Lyngby Hovedgade var massiv. Det var køerne over alt i Lyngby fredag morgen.
Foto: Lars Schmidt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik vi en forsmag på letbanen: Trafikkaos i Lyngby fredag morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik vi en forsmag på letbanen: Trafikkaos i Lyngby fredag morgen
Det Grønne Område - 24. januar 2020 kl. 10:31
Af Lars Schmidt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var voldsomt på i sydlig retning på Motorring 3 fredag morgen. Her proppede trafikken helt til mellem Lyngby C og frakørslen til Jægersborgvej. Her var sket en større ulykke.

Og det gjorde, at rigtig, rigtig mange bilister søgte alternative ruter ind til Lyngby: Ned og vende på motorvejen og så op på Jægersborgvej og ind til Lyngby både via Hovedgaden og Firskovvej.

Andre valgte at køre uden om det hele og tage omfartsvejen til Sorgenfri, som var mere end normalt proppet til med biler fredag morgen. De skulle så tilbage via Kongevejen, som var lukket helt til fra Skovbrynet og videre ind til rundkørslen på Lyngby Hovedgade.

Klampenborgvej var også fyldt til bristepunktet ind mod Lyngby. Sorgenfrigårdsvej og Toftebæksvej ligeså. Og Buddingevej stod også for skud.

Måske den massive trafik på vejene ind mod Lyngby var en forsmag på, hvordan det kommer til at være, når først viadukten på Buddingevej lukker - og siden også Klampenborgvej ved Lyngby Hovedgade.