11. maj 2021
Jubel i Virum-lejren efter sejren på 1-0 over Helsinge.
Jubel i Virum-lejren efter sejren på 1-0 over Helsinge.
Foto: Foto: Mikael Østergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elendig sæson sluttede med store smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elendig sæson sluttede med store smil

Virum-Sorgenfri Boldklub skal i nedrykningsspil i serie 1, men har stadig chancen for at overleve i rækken.

Det Grønne Område - 02. maj 2021 kl. 11:02
Af Mikael Østergaard

De jublede, som havde de sikret sig oprykning, da dommeren fløjtede kampen af. Skreg deres glæde ud og omfavnede hinanden.

Der var dog ikke tale om oprykning til Virum-Sorgenfri, men om holdets kun anden sejr i sæsonen i serie 1. Og når man ikke vinder så tit, bliver man ekstra glad, når det endelig lykkes.

Modstanderen var Helsinge, der blev besejret 1-0. Jacob Lerche scorede kampens eneste mål i det 32. minut.

Virum-Sorgenfri burde have vundet større, men manglede held og træfsikkerhed i afgørende situationer. Blandt andet havde indskiftede Nikola Cabrilo på kun 16 år og to måneder et skud på stolpen i 2. halvleg.

Kampen var den sidste i grundspillet, og Virum-Sorgenfri er havnet i nedrykningspuljen med syv hold. Det er uvist, hvor mange, der rykker ud. Det afhænger af antallet af nedrykkere fra Sjællandsserien og Danmarksserien.

”Det bliver 2-4. Bliver det kun to, har vi en chance, da vi kun har fem point op til nummer tredjesidst i rækken. Uanset hvad, er der stor spilleglæde og sammenhold i truppen, der udelukkende består af unge spillere af egen avl. Klubbens seniorafdeling er i vækst, og i denne sæson har vi haft fire seniorhold tilmeldt turneringen”, siger assistenttræner André Behrend.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?