16. juli 2020
Edda Heinskou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Edda Heinskou er gået fra centerchef til direktør for skoler og pædagogik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Edda Heinskou er gået fra centerchef til direktør for skoler og pædagogik

Lyngby-Taarbæk Kommune ansætter Edda Heinskou som direktør for områderne uddannelse og pædagogik, social indsats samt unge, borgerservice og arbejdsmarked

Det Grønne Område - 27. juni 2020 kl. 16:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Edda Heinskou, der pr 1. august tiltræder som direktør for uddannelse og pædagogik, social indsats samt unge, borgerservice og arbejdsmarked, har allerede stor erfaring i Lyngby-Taarbæk Kommune, da hun har været ansat som centerchef gennem de seneste fem år.

De første fire år var som chef for Center for Sundhed og Omsorg og herefter som chef for Center for Kultur, IT, Politik og Organisation. Siden november 2019 har hun fungeret som konstitueret direktør for uddannelse, pædagogik, social indsats og senest også for unge- og arbejdsmarkedsområdet samt borgerservice.

"Kommunalbestyrelsen glæder sig til samarbejdet med Edda. Vi kender allerede hendes professionelle tilgang og gode forståelse for kommunens kerneområder. I de kommende år vil der være flere store udfordringer og omstillinger i netop Eddas kommende ansvarsområder. Vi ser frem til, at kommunen kan få glæde af Eddas indsigt og erfaring, så områderne styrkes i årene fremover," siger borgmester Sofia Osmani.

Edda Heinskou er 43 år, uddannet cand.scient.pol. og har en Master i Public Governance. Hun har tidligere været ansat i Helsingør, Glostrup og Københavns Kommuner.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?