24. juni 2021
BAkken viser Danmarks kampe på storskærm. Ba
BAkken viser Danmarks kampe på storskærm. Ba
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EM-fest på Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EM-fest på Bakken

Storskærm ved Friluftscenen til Danmarks tre første kampe.

Det Grønne Område - 11. juni 2021 kl. 06:00

I denne måned rammer fodboldfeberen Bakken, hvor du kan komme med til fodboldfest og se Danmarks hjemmekampe på storskærm ved Friluftscenen.

Der vil være masser af stemning og fællesskab samt gode muligheder for at spise og drikke både før, under og efter kampene, lover Bakken i en pressemeddelelse.

"Vores fodboldlandshold er noget, der samler os til fest og fællesskab, og i endnu højere grad når det for første gang afholdes i Danmark. Desværre er det ikke alle, som kan deltage som tilskuere til selve kampene, men til gengæld sørger Bakken for, at vi sammen kan følge med i alle Danmarks kampe herude i Dyrehaven," siger Bakkens administrerende direktør Ole Andersen i pressemeddelelsen.

Bakken sender kampene live via en storskærm ved Friluftsscenen. Der er indtil videre tale om 12., 17. og 21. juni. Og måske det endda kan blive til endnu flere, hvis Danmark gør det godt i de indledende kampe.

Plads til 500 siddende
"På Bakken har vi faciliteterne til et udendørs fodboldarrangement på storskærm, som overholder alle retningslinjer. Med op til 500 siddende kan vi holde en EM-event, der skaber masser af fest og god stemning," siger direktør Ole Andersen.

jesl

fakta
EM-Kampe på Bakken
Lørdag 12. juni: (Bakken har åbent 11-22)

Kl. 18.00: Danmark- Finland
Torsdag 17. juni: (Bakken har åbent 14-21)

Kl. 18.00: Danmark- Belgien
Mandag 21. juni: (Bakken har åbent 12-23)

Kl. 21.00: Danmark- Rusland

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?