20. januar 2021
Medlem af kommunalbestyrelsen for Konservative Dorthe la Cour fyldte 60 år 8. januar. Pressefoto
Medlem af kommunalbestyrelsen for Konservative Dorthe la Cour fyldte 60 år 8. januar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dorthe la Cour 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dorthe la Cour 60 år

Den engagerede lokalpolitiker har både en jurist- og journalistuddannelse i bagagen

Det Grønne Område - 12. januar 2021 kl. 21:50

Seniorrådgiver og kommunalbestyrelsesmedlem for Konservative Dorthe la Cour, Virum, rundede 60 år 8. januar

Dorthe la Cour er uddannet jurist i 1986 fra København Universitet, tog journalistuddannelsen på Journalisthøjskolen i 2004 og er forfatter til flere fagbøger.

Hun har blandt andet været ansat som juridisk konsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, HR-chef på Danmark Pædagogiske Universitet, og som kommunikationsspecialist hos Rockwool Scandinavia og International. I dag er hun seniorrådgiver hos konsulenthuset Influenter A/S.

Dorthe la Cour har i mange år været politisk engageret, og blev i 1993 valgt første gang til kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk for partiet Venstre.

I 2017 stillede Dorthe la Cour op for det Konservative Folkeparti. Hun er i dag medlem af økonomiudvalget, næstformand i social- og sundhedsudvalget, medlem af teknik- og miljøudvalget og næstformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning. 2002 til 2006 sad hun i Københavns Amtsråd, og er i dag suppleant til Regionsrådet.

Gift med Matematik Flemming
Dorthe la Cour er gift på 36 år med Flemming, der også er kendt som Matematik Flemming. De har to voksne børn, svigerbørn og et lille barnebarn, og hun elsker at være sammen med familien.

Den runde fødselar er en vaskeægte bogorm, og har altid gang i flere fag- og skønlitterære bøger. Naturoplevelser og lange gåture er også en favorit, som især dyrkes på Møn ved familiens fritidshus.

På Møn har Dorthe la Cour engageret sig i bestyrelsen for Filmfabrikken, som fremmer børn og unges kendskab og interesse for film.

Senest er hun også blevet valgt som næstformand i foreningen 'Vi elsker stilhed'.

jesl

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?