17. april 2021
361 Kano- og Kajakklub i Lyngby er blandt de heldige vindere i uddeling af penge fra Trygfondens regionale råd. Pressefoto
361 Kano- og Kajakklub i Lyngby er blandt de heldige vindere i uddeling af penge fra Trygfondens regionale råd. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Disse lokale projekter har fået penge fra Trygfonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disse lokale projekter har fået penge fra Trygfonden

To lokale initiativer modtager samlet knap 25.000 kr. ud af de 22.6 mio. kr., Trygfonden uddeler i regionen

Det Grønne Område - 08. marts 2021 kl. 11:12

TrygFondens regionale råd i Region Hovedstaden har netop doneret præcis 22.660.564 kr. til projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen.

Heriblandt er der kun to små poser penge til initiativer i Lyngby-Taarbæk Kommune.

361 Kano- og Kajakklub i Kgs. Lyngby modtager 16.300 kr. ud af en samlet pulje på 257.974 kr. til bedre sikkerhed i hovedstadsregionen.

Støtten har de modtaget til uddannelse i sikkerhed til søs samt til indkøb af sikkerhedsudstyr som for eksempel redningsveste og førstehjælpskasser.

Til øget sundhed har Trygfondens regionale råd uddelt 7.856.977 kroner, hvoraf Plejecenter Solgården i Virum har modtaget 7.500 kr. til førstehjælpskurser eller -udstyr.

Endelig har regionalrådet brugt den største pose penge, 14.545.613 kr. på at styrke trivslen. Her er der ingen projekter fra Lyngby-Taarbæk Kommune blandt modtagerne.

TrygFondens regionale råd i Region Hovedstaden består af 21 demokratisk valgte kandidater. Sammen med repræsentanterne fra de øvrige fire regioner udgør de TryghedsGruppens øverste myndighed og har bl.a. indflydelse på de midler, TrygFonden hvert år uddeler til adskillige landsdækkende og regionale projekter.

Ingen repræsentanter

Med i rådet for Region Hovedstaden er der ingen repræsentanter fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

Næste frist for ansøgning om midler hos TrygFondens regionale råd i Region Hovedstaden er 1. marts.

Man kan læse mere på www.tryghed.dk. jesl

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?