28. maj 2020
Den Danske Strygekvartet kan man høre på Bellevues hjemmeside.
Den Danske Strygekvartet kan man høre på Bellevues hjemmeside.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den Evige Ild på lavt blus: Der er stille på Bellevue Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Evige Ild på lavt blus: Der er stille på Bellevue Teater

Men åbent på bellevueteatret.dk, hvor Den Danske Strygekvartet spiller uddrag fra deres kommende koncert på teatret i oktober

Det Grønne Område - 06. april 2020 kl. 18:30
Af Pernille Borenhoff
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Bellevue var man godt i gang forestillingen Den Evige Ild, da teatret i lighed med alle andre kulturinstitutioner lukkede forrige onsdag efter myndighedernes anbefalinger og påbud.

Håbet er at vende tilbage med forestillingen Den Evige Ild, når tiderne er skiftet til det bedre.

I mellemtiden holdes musikkens og teatrets flamme brændende på anden vis, og savner man adspredelse og opmuntring, så er teatret leveringsdygtig i fremragende musik leveret af Den Danske Strygekvartet

På bellevueteatret.dk ligger et par videoer med kvartetten, hvor de spiller både klassisk musik og nordisk folkemusik. Disse og andre værker vil være på programmet, når Den Danske Strygekvartet giver koncert på Bellevue Teatret den 24. oktober kl. 17.

Hør Animé et très décidé, første sats i Claude Debussys eneste strygekvartet, indspillet ved en koncert i Lincoln Center i New York. De øvrige satser ligger alle på YouTube.

Du kan også høre Shine You No More fra Kvartettens folkemusik-album Last Leaf, som blev fremhævet som et af årets bedste klassiske albums af blandt andre New York Times.

Den Danske Strygekvartet består af Rune Tonsgaard Sørensen (violin), Frederik Øland (violin), Asbjørn Nørgaard (bratsch) og Fredrik Schøyen Sjölin (cello).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?