15. maj 2021
?????????
Foto: akira_photo - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tænk, hvis lokale politikere ville give børnene mere tid, mere omsorg og mere tryghed i dagtilbuddene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tænk, hvis lokale politikere ville give børnene mere tid, mere omsorg og mere tryghed i dagtilbuddene
Det Grønne Område - 19. april 2021 kl. 18:34
Af Kirstine Maria Dorph Krabsen, Skovbrynet 31a, Kgs. Lyngby
arrow Læs også: Penge til normeringer fordelt som sidste år - og flere af dem

I et opgør med institutionstanken vil politikerne i Lyngby-Taarbæk Kommune løbende fremsætte politiske forslag, som skal give børnene mere tid, mere omsorg og mere tryghed i vuggestuer og børnehaver.

Tænk, hvis der var nogle politikere fra Lyngby-Taarbæk, der satte dén overskrift og dé visioner op for børnene i kommunen inden det kommende kommunalvalg - ligesom Socialdemokraterne gjorde for ældreområdet i sidste udgave af DGO.

Men ingen politikere i Lyngby-Taarbæk kommune har sagt noget lignende, der kan føre til sådan en overskrift - ingen har taget den opgave på sig - endnu - sådan for alvor!

Så er det godt, at børneområdet har nogle engagerede børneforældre i kommunen, der kan råbe op, når forholdene for børnene i kommunen halter gevaldigt. For børneområdet har hverken Ældresagen eller Socialdemokraterne til at tale deres sag - nogle gange virker det som om, at børneområdet kun har nogle engagerede forældre.

Socialdemokraterne snakker om ældreområdet i artiklen, men som Simon Pihl Sørensen pointerer, så prøvede han at skifte ordet "hjemmepleje" ud med "daginstitution" - selvom det ikke er "enten daginstitutionerne eller ældreområdet," forsikrer de to - det er bare netop dét, jeg står tilbage med, når politikerne bliver ved med at nævne de to områder i sammenhæng... Men i stedet for at sammenligne de områder igen og igen så lad mig spørge: Hvilken politiker eller parti i Lyngby Taarbæk kommune vil stille sig op lige nu - som Socialdemokraterne - inden et kommunalvalg og kæmpe for børnene?

Jeg vil glæde mig til at læse de samme overskrifter angående børneområdet, og ikke bare læse om forældre der kæmper børnenes sag...

arrow Normeringer: Nej til samarbejde mellem forældre og forvaltning
18. april 2021 kl. 11:45 Opdateret: kl. 14:25
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?