19. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Politiets indsats mod uro i det centrale Lyngby er utilstrækkelig - mere politi og mere konsekvens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Politiets indsats mod uro i det centrale Lyngby er utilstrækkelig - mere politi og mere konsekvens
Det Grønne Område - 18. februar 2021 kl. 15:00
Af Claus Bøgh Svenningsen, kandidat KV21, Nye Borgerlige
arrow Læs også: Uro og utryghed: Det synes borgmesteren om et kommunalt vagtværn

Hvor er politiet? Grupper af indvandrere terroriserer i Lyngby.

Grupper af indvandrerdrenge terroriserer kommunens borgere - særligt området omkring Lyngby Station er hårdt plaget.

I den lokale debat kan man mærke flere og flere borgere er frustrerede. Vores lokale politikere i byrådet er fuldstændig tavse og giver et indtryk af at de stikker hovedet i busken. Det får ikke problemerne til at forsvinde - tværtimod. Det er ganske enkelt ikke fair overfor borgerne.

Politiets indsats er utilstrækkelig og deres tilstedeværelse er mildt sagt mangelfuld - ikke eksisterende er måske mere dækkende?

På Det Grønne Områdes facebookside lyder det fra flere borgere om politiets indsats: »ringede også efter politiet og de tog ingenting alvorligt«, »Vi afventer fortsat at de tager sig sammen efter grove overfald.!«

Vi bor i et land med verdens højeste skatter og danskerne må med rette kunne forvente, at politiet kommer når der er brug for dem.

De ansatte i politiet skal væk fra skrivebordene og ud i bilerne. Ledelsen bør prioriterer de borgernæreopgaver først, så må fotovogne og alt andet vente.

Jeg er desuden træt af at hører om socialpædagoger, dialogkaffe og bekymringssamtaler. Det er prøvet, og det virker ikke. Der er behov for politikere der tør tale om problemerne samt mere politi og mere konsekvens!

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?