24. juni 2021
Foto: AdobeStock
Foto: AdobeStock
Foto: mark2 - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Penge til et trængt børneområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Penge til et trængt børneområde
Det Grønne Område - 07. juni 2021 kl. 06:00
Af Christine Dal, spidskandidat KV21, Jens Dissing Odgaard, fmd. (begge V)

Kommunalbestyrelsen har vedtaget at bruge 15 millioner på børneområdet. Vi og Venstre er sikre på, at byens mindste borgere kan se frem til at få stor glæde af dette.

I Venstre ønsker vi os dog også at man arbejdede på, at gøre fundraising og private bidrag til legepladser, folkeskolen og børneområdet nemmere.

I andre kommuner har man allerede udviklet modeller for dette, og mange af vores skønne lokale virksomheder vil gerne være med til at udvikle kommunen og støtte op om alt fra legepladser, gavlmalerier, skolerne til ældreområdet.

I Venstre håber vi også at kommunalbestyrelsen vil sikre der ligger en offentligt tilgængelig, nyligt gennemgået prioriteret liste, så det er klart for byens borgere hvor investeringerne ender og hvornår man kan regne med, at en specifik institution fx kan få nye vinduer. Således sikrer vi gennemsigtighed og at pengene ikke blot bruges til lokalpolitikeres prestige projekter i egen baghave, men der hvor de mangler mest.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?