24. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Mere politi og vagtværn i Lundtofteparken, så borgerne kan føle sig trygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Mere politi og vagtværn i Lundtofteparken, så borgerne kan føle sig trygge

Anette Skafte, Nye Borgerlige

Det Grønne Område - 28. september 2020 kl. 06:00

Både i juni, juli og nu i september er der blevet påsat ild til biler på parkeringspladsen i Lundtofteparken, ikke nok med at man har sat ild til en` bil, det har selvfølgelig også haft konsekvenser for de biler som tilfældig var parkeret ved siden af. Så mindst 6-7 uskyldige borgere har faktisk mistet deres biler med de omkostninger det måtte give.

Jeg kan ikke lade være med at blive både vred og irriteret, når man så igen får en vild søforklaring om at det nok er et "uheld", "selvantændt" eller "forsikringssvindel" det er ganske enkelt ikke det Danmark jeg kender, og ikke en udvikling nogen af os ønsker, ingen af os ønsker at ende i svenske tilstande. Jeg synes faktisk det er lidt naivt, hvis man går med en eller anden drøm og et glansbillede lignende billede af at Lundtofteparken er uden problemer i form af hash- og narko salg, bandeterritorie og folk uden de store bekymringer om sine naboer og medmennesker. En ting er helt sikkert, der skal tages hånd om den utryghed som det giver beboerne i Lundtofteparken, og vi skal tage denne bekymrende udvikling alvorligt. Der er tiltag så som "trygheds vandring" en gang om ugen... en gruppe bestående af et par beboere, en fra SSP og til tider vores lokale politi betjent som går en tur rundt i området fra først på aftenen og et par timer... Et godt initiativ, som selvfølgelig kan give et signal til børn og unge, at der er fokus på dem. Men undskyld mig, jeg tror desværre ikke det er nok at tale lidt med børn og unge teenagere som de måske møder på deres vej.

Kommunalbestyrelsen vedtog en varig merbevilling på 500.000 kr. de sidste 3 år til en ny SSP medarbejder og for at styrke den udadgående indsats... Er det pengene værd? Eller skulle man måske begynde at tænke deciderede vagtværn i stedet, som man også har i f.eks. Herlev efter en eskalering af bilbrande og kriminalitet der. Uanset om man bryder sig om det eller ej, så er kameraovervågning et af de tiltag der skal til for at give bare et minimum af tryghed på parkeringspladserne og stierne gennem Lundtofteparken, det vil om ikke andet også kunne være en hjælp ved efterforskninger af f.eks. disse bilbrande. Mere politipatruljering i området i nattetimerne og ja et vagtværn så beboerne i Lundtofteparken kan føle sig trygge.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?