12. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lavere fart og flere P-pladser i Taarbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lavere fart og flere P-pladser i Taarbæk
Det Grønne Område - 07. marts 2021 kl. 11:19
Af Casper Strunge, Strandvejen 633, Klampenborg

Lavere fart og flere parkeringspladser, tak!

For os, der dagligt bliver overhalet af utålmodige bilister på Strandvejen langs Taarbæk, er der ingen tvivl om, at der bliver kørt for hurtigt. Og ja, der er kun et spor i hver retning (som kommunen forleden bekræftede i avisen), men sporene er brede og udløser derfor en del farlige situationer. Men hvorfor ikke løse tre udfordringer på samme tid, og endda uden de store udgifter for kommunen?

Som bl.a. Taarbæk Borgerforening gentagne gange har foreslået kommunen, så er det ganske simpelt. Gør de to baner smalle som i stykket langs Bellevue (Kystvejen), så sænker folk farten. Brug herefter den overskydende vejbane til at etablere parkeringspladser i den ene side af vejen. Disse parkeringspladser vil afhjælpe parkeringspladsproblemerne i Taarbæk, så Taarbæks borgere og gæster til Bellevue kan parkere her. Der kan uden videre etableres ca. 100 parkeringspladser i siden af vejen.

Kom nu kære kommune, erkend nu problemerne og få dem løst på en billig og effektiv måde.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?