23. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kenneth Kristensen Berths holdning er ikke repræsentativ for danskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kenneth Kristensen Berths holdning er ikke repræsentativ for danskerne
Det Grønne Område - 26. november 2020 kl. 17:00
Af Henrik Brade Johansen, Åbrinken 4, Virum
arrow Læs også: Debat: Flygtninge, der flygter fra forfølgelse og krig, skal have lov til kunne opbygge en ny tilværelse her

Det Grønne Område bragte 11.11. en opmuntrende artikel om et syrisk flygtningepar, der er i arbejde og føler sig velintergrerede. Den kom ovenpå et lang række af læserbreve fra Nye Borgerlige og DF om, hvor forskrækkeligt det er med alle de fremmede i kommunen.

Den positive artikel kunne naturligvis ikke stå alene, så allerede ugen efter er DFs forhenværende Kenneth Kristensen Berth (KKB) ude at forklare, at det syriske par ikke er repræsentative, men at mange syriske flygtninge er både kriminelle og arbejdssky og snarest bør hjemsendes til et Syrien, hvor krigen endnu ikke er forbi og det despotiske styre, de flygtede fra, desværre stadig sidder med magten, støttet af Putin og Ayatollaerne i Iran.

Jeg håber, at det er KKB, der ikke er repræsentativ for danskernes holdning til at yde beskyttelse til krigstraumatiserede flygtninge, der gerne vil opbygge en tilværelse her hos os.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?