6. juni 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Jo før, jo bedre med stadionudbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Jo før, jo bedre med stadionudbud
Det Grønne Område - 21. maj 2020 kl. 15:00
Af Morten Nybroe Bennetzen, Lyngbygårdsvej 110, 2800 Kongens Lyngby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT Ankestyrelsen har i starten af maj måned godkendt kommunens ansøgning om et udbud af Lyngby Stadion. Dermed er vi tættere på end nogensinde, at Lyngby Stadion kan blive solgt fra kommunens hænder, og at der dermed kan komme nye ejere. Jeg håber selv på, at det bliver fodboldklubben, som vinder udbuddet, så vi kan få nogle rigtige erhvervsfolk ind over projektet og lave et rigtigt fodboldstadion.

Kommunen har som ejere af stadionet de sidste mange år skulle følge op til DBU's krav for Superligastadions. Krav som bliver "strengere" og "strengere", om som der allerede fra næste Superliga sæson ville koste kommunen mere end 1,5 millioner kroner, for at Lyngby Stadion kan leve op til nye krav.

Kommunen har, efter bedste evne, levet op til kravene de sidste mange år, og dette har kostet flere millioner i kommune-kassen. Millioner som kunne være brugt andre steder i kommunen.

Derfor glæder det mig at Ankestyrelsen har godkendt at kommunen må sælge Lyngby Stadion fra, og dermed vil kommunen fremover spare en del millioner på ikke at skulle vedligeholde og forbedre Lyngby Stadion.

Kommunen har de sidste par år lavet forbedringer på Lyngby Stadion, bl.a. med to nye tribuner og nyt græstæppe. Dog er det forbedringer som er lavet efter minimumskravene, hvilket er helt forståeligt, da kommunen ikke skal poste flere penge i Lyngby Stadion end nødvendigt.

Desværre står vi nu så bare med to nye tribuner, som ikke er særligt egnet til at have den tilskuerkapacitet som vi har i Superligaen. Her vil nye ejere af Lyngby Stadion kunne poste flere penge i projektet og dermed lave mere holdbare løsninger til gavn for alle der bruger Lyngby Stadion.

Så nu hvor Ankestyrelsen har godkendt udbuddet af Lyngby Stadion, og med coronakrisen i Danmark, så håber jeg, at kommunen når af få sat Lyngby Stadion i udbud, inden vi rammer sommerferien. Byggeriet tager tid, så jo før, jo bedre.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?