12. maj 2021
Old people in geriatric hospice: Black doctor visiting an aged patient, holding hands of a senior woman. Concept of comfort and compassion
Old people in geriatric hospice: Black doctor visiting an aged patient, holding hands of a senior woman. Concept of comfort and compassion
Foto: Diego Cervo/diego cervo - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Gavnlige forbedringer i hjemmeplejen - og er fortrøstningsfuld for områdets fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Gavnlige forbedringer i hjemmeplejen - og er fortrøstningsfuld for områdets fremtid
Det Grønne Område - 16. april 2021 kl. 18:25
Af Hanne Vilgren, Vinkelvej 30, Kgs.Lyngby

Jeg vil med dette lille indlæg følge op på mit læserbrev af 17. marts.

Kort efter brevet var sendt til såvel ledere for hjemmeplejen som Visitationen og afd for Sundhed og Omsorg i Kommunen, blev jeg kontaktet, og et afklarings- og læringsmøde blev fastlagt med ledere indenfor hjemmeplejen.

Det var et godt møde, som er mundet ud i forandringer til gavn for min mor, og forhåbentlig også for andre med behov for personlig hjemmepleje i vores kommune.

Jeg er fortrøstningsfuld for fremtiden, idet jeg vælger at tro på, at handleplanen for kvaliteten i hjemmeplejen, udarbejdet af kommunalbestyrelsen og som efterfølgende blev præsenteret i avisen her d. 24. marts, bliver gennemført.

Dette har jeg valgt at tro på.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?