27. juli 2021
Woman reading the water meter. Household water consumption, concept.
Foto: Evgen - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Forkert med vandmåler-udskiftning midt under pandemien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Forkert med vandmåler-udskiftning midt under pandemien
Det Grønne Område - 16. juni 2021 kl. 22:30
Af Niels Mejlhede Jensen, Bøgeløvsvej 4, Virum

Jeg finder det forkert at Lyngby-Taarbæk Kommune nu absolut vil udskifte vandmålere her under pandemien. Et sprængt vandrør skal hurtigt udskiftes, men udskiftning af ellers velfungerende vandmålere, det kan vel vente.

For at få den pandemi overstået så skal vi selv hver af os vise ansvar og omgås mindst muligt og kun påpasseligt med andre. Derfor har jeg båret ansigtsmaske siden pandemiens start i 2020, mundbind sendt fra mine kolleger i Kina.

I min barndom hjemme på gården havde vi skrukhøns til at udruge ællinger. De små ællinger tog ikke selv ansvar, det gjorde hønemor, så når hendes små fladnæbede "kyllinger" ville ud at svømme i vandet så sagde hønemor nej. Under pandemien så sagde hønemor først til os fladnæbede kyllinger at det kunne endda være skadeligt at gå med mundbind, for så ½ år senere rask væk at udstede høje bøder til enhver uden mundbind. Hvad siger vores skolebørn til den form for logik? Er Danmark det kloge land i verden?

Såkaldte myndighedernes retningslinjer har jo kun ført til at Danmark har op til 1000 nye covid19 tilfælde hvert døgn, og selv disse retningslinjer overholdes de fra det VVS-værksted man nu skal have ud at klargøre til kommunens overilede vandmåler-udskiftning?

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?