26. januar 2021
Onsdagscafeen screenshot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det er desværre ikke så nemt at rekruttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det er desværre ikke så nemt at rekruttere
Det Grønne Område - 05. november 2020 kl. 06:02
Af Elisabeth Millang, souschef, Center for Sundhed og Omsorg
arrow Læs også: Lukker café for demente på grund af manglende opbakning: 'I fremtiden lader kommunen de demente i stikken'

Onsdagscafeen har igennem de otte år været et populært og meget besøgt samværstilbud for demente borgere og deres pårørende, et tilbud som alene har været drevet på frivillig basis.

Onsdagscafeen har været et meget fint supplement til andre kommunale og frivillige tilbud til demente borgere og deres pårørende.

Det er korrekt, at demensteamet var ind over aftalen, da onsdagscafeen blev startet op på Møllebo, men som det beskrives, har det ikke været så nemt at rekruttere til caféen.

Den aftale, som demensteamet har haft med både Pusterummet og Onsdagscafeen har været, at teamet har præsenteret tilbuddene for borgerne ude i de hjem, de er tilknyttet.

Det er dog slet ikke alle borgerne, der ønsker dette tilbud og ej heller ønsker at blive kontakte af Onsdagscafeen.

Alle de borgere, som teamet er i kontakt med, får præsenteret alle eksisterende frivillige tilbud og det har vist sig nemmere at rekruttere deltagere til pusterummet.

Lige nu er kommunen meget optaget af håndtering af coronapandemien, men stiller sig gerne til rådighed frivillige aktører i et eventuelt fremtidigt samarbejde for vores demente borgere.

arrow Debat: Vi har besluttet at lukke Onsdagscafeen
05. november 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:22
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?