27. februar 2020
Thea Lei Hansgaard (i midten) og Amalie Nymann Thomsen (til venstre) på podiet efter trespring.
Thea Lei Hansgaard (i midten) og Amalie Nymann Thomsen (til venstre) på podiet efter trespring.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De løb hurtigt, sprang langt og stødte langt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De løb hurtigt, sprang langt og stødte langt

Trongårdens IF hentede seks medaljer ved Østdanske indendørsmesterskaber for ungdom

Det Grønne Område - 28. januar 2020 kl. 22:51
Af Mikael Østergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Atletikklubben Trongårdens IF rider på en succesbølge for tiden.

En kraftig vækst i antallet af medlemmer i ungdomsafdelingen smitter nu også af på stævnedeltagelsen og resultaterne. Således havde Trongårdens IF tre gange så mange deltagere ved de netop afholdte Østdanske indendørsmesterskaber for ungdom som i både 2018 og 2019.

Deltagerne hentede også en række medaljer. Bedst gik det for Trongårdens IF i trespring, hvor Thea Lei Hansgaard og Amalie Nymann Thomsen vandt guld og sølv hos de 14-15 årige piger med spring på henholdsvis 9,73 og 9,57 meter.

Thea Lei Hansgaard sikrede sig endnu en guldmedalje i kuglestød ved at støde ny personlig rekord med 3 kg kuglen, så den nu lyder på 10,51 meter. I samme disciplin blev Ida Hørdum skubbet ned på 4. pladsen i allersidste runde efter at have ligget til medalje gennem hele konkurrencen.

Lauge Rasmussen gentog bedriften fra sidste år, hvor han var eneste medaljetager fra Trongårdens IF. I år sikrede Lauge Rasmussen sig en sølvmedalje på 800 meter hos de 16-17 årige drenge ved at løbe på 2.09 min.

Hos de yngste – de 12-årige – vandt Viola Lei Hansgaard guld i kuglestød med ny personlig rekord på 10,40 meter. Viola vandt også bronze i højdespring med et spring på 1,40 meter.