11. maj 2021
Fra venstre Mikkel Hindersson, Theo Dyekjær, Christian Kongsgaard, Martin Buch og Henrik Vendelbo med deres bronzemedaljer.
Fra venstre Mikkel Hindersson, Theo Dyekjær, Christian Kongsgaard, Martin Buch og Henrik Vendelbo med deres bronzemedaljer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM-semifinalen blev endestationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM-semifinalen blev endestationen

Virum-Sorgenfri måtte som ventet nøjes med bronze efter to klare nederlag til Roskilde Bordtennis. Mikkel Hindersson skifter klub.

Det Grønne Område - 02. maj 2021 kl. 16:10
Af Mikael Østergaard

Så sluttede sæsonen for Virum-Sorgenfri Bordtennis Klub, der som forventet var chanceløs mod Roskilde i de to DM-semifinaler.

Den første kamp endte 5-0 til de regerende danske mestre, mens returkampen i Virumhallen gav en enkelt sejr til Virum-Sorgenfri.
Den stod Martin Buch for med en lidt overraskende sejr over den tidligere bordtennisstjerne, Michael Maze.

Kampen blev den sidste for Mikkel Hindersson i Virum-trøjen i denne omgang. Den mangeårige førstesingle skifter i den kommende sæson til netop Roskilde - ikke mindst for at prøve kræfter med Champions League.

”Vi ønsker Mikkel alt mulig held og lykke og ved, at han en dag vender tilbage til Virum”, siger Henrik Vendelbo, klubformand og aktiv på førsteholdet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?