24. januar 2021
Maskotten Den glade Burger fyrer op under stemningen
Maskotten Den glade Burger fyrer op under stemningen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cocks & Cows genåbner snart: Det fejres med konkurrencer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cocks & Cows genåbner snart: Det fejres med konkurrencer

Burgerkæden genåbner 1. december, og det fejres med konkurrencer og udlodning af VIP-billetter til Lyngbys hjemmekamp mod Randers

Det Grønne Område - 28. november 2020 kl. 18:00
Af Pernille Borenhoff

Cocks and Cows har været ramt af vandskade og nedlukket i tre måneder. Men fra på tirsdag kl. 12 slår de atter dørene op, og det bliver fejret.

arrow Læs også: Cocks and Cows skifter koncept til streetfood

"Det har været nogle vilde måneder. Ikke nok med, at vi er hårdt ramt af corona-restriktioner, så springer hotellets største vandrør og lægger os fuldstændig ned," siger Cocks & Cows nye manager Jonathan Wolff.

Cocks & Cows har lavet en aftale med Lyngby Boldklub, og maskotten 'den glade Burger' vil figurere på begges sociale medier hele ugen. Burger deler derudover milkshakes, gavekort og slik ud i løbet af ugen.

"Vi elsker Lyngby, og Postgården har været en stor succes for os. Hele ånden omkring huset og måden, det er blevet modtaget lokalt, har været overvældende," lyder det fra ejeren Lasse Wiwe, som lover, at man hver dag i den første trækker lod om et gavekort på 1000 kroner blandt alle, som har været forbi og spise på restauranten den pågældende dag.

Fredag eftermiddag kl 16.30 på restauranten bliver der desuden trukket lod blandt alle dem, som har været forbi restauranten i løbet af ugen.

Vinderen modtager to VIP-billetter til Lyngbys hjemmekamp mod Randers inkl. mad og drikkevarer, halstørklæder og en masse andre sjove ting.

arrow Partnerskab virker: Lyngby BK får sit andet 'klubhus' i Hovedgaden
14. februar 2020 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:44
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?