20. oktober 2021
Efter et særdeles kritisk læserbrev i sidste uge, der kritiserede corona-sikkerheden i Cirkusreyens telt, var Nordsjællands Polit torsdag aften på uanmeldt besøg. Og her så de intet, der gav anledning til anmærkninger. PR-foto: Henrik Petit
gallery icon

Se billedserie

Efter et særdeles kritisk læserbrev i sidste uge, der kritiserede corona-sikkerheden i Cirkusreyens telt, var Nordsjællands Polit torsdag aften på uanmeldt besøg. Og her så de intet, der gav anledning til anmærkninger. PR-foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkusrevyen politianmeldt af vred borger: Afviser kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkusrevyen politianmeldt af vred borger: Afviser kritik

Nordsjællands Politi var torsdag aften forbi teltet på Dyrehavsbakken for at tjekke, om alle regler og forskrifter blev fulgt. Det blev de. Politiet så ingen grund til anmærkninger.

Det Grønne Område - 27. maj 2021 kl. 13:45
Af Jesper Bjørn Larsen

Der var en ualmindelig kras kritik af Cirkusrevyen i det læserbrev, som en Lars Kristensen fra Rødovre havde i Det Grønne Område i sidste uge.

arrow Læs også: Lisbet Dahl sygemeldt fra Cirkusrevyen

Læserbrevskribenten fortalte, at han havde glædet sig til at se revyforestillingen Kristi Himmelfartsdag sammen med sin kæreste, men at det blev "en total anti-oplevelse".

"For der var overhovedet ikke styr på sikkerheden! Teltet var stopfyldt med gæster, men der var ingen afspritning. Værst af det hele: der var slet ingen afstand mellem sæderne på de enkelte rækker eller mellem rækkerne, man sad bogstaveligt talt i nakken på hinanden. Vi var rystede - vi skulle ikke nyde noget og forlod derfor teltet kl. 19.50 inden forestillingens start," skrev den vrede borger, som i sit læserbrev kaldte Cirkusrevyen for "den perfekte smittefælde".

Lars Kristensen politianmeldte Cirkusrevyen dagen efter, fredag den 14. maj, hvilket Nordsjællands Politi har bekræftet over for Villabyerne.

Følger alle retningslinjer

Om politianmeldelsen siger Torben Petersen, Cirkusrevyens direktør:

"Vi har ikke hørt fra Nordsjællands Politi om en politianmeldelse, så jeg har ingen kommentarer."

-Hvordan forholder I jer til den?

"Vi lever op til myndighedernes retningslinjer, og vi har heldigvis glade gæster i teltet til hver forestilling."

-Hvad er din kommentar til læserens oplevelse af sikkerheden i teltet?

"Cirkusrevyen spiller i år for under 2/3 kapacitet og følger alle retningslinjer fra myndighederne, herunder krav om sektionsopdeling, afstand, ensretning, kvadratmeter og afspritning. Det er en fælles indsats at komme i mål, og vi kan kun gøre det sammen med vores gæster, der hver især har et ansvar for at vise hensyn ved blandt andet at holde afstand og bruge mundbind. Vi har sat alle rammerne op, med information til gæster både før og under deres besøg i teltet, så vi sammen kan passe på hinanden."

-Har I ændret på sikkerheden efter politianmeldelsen?

"Siden den 6. maj, hvor vi spillede Cirkusrevy for første gang, har vi levet op til alle myndighedernes retningslinjer, og vi arbejder naturligvis hver eneste dag på at gøre det endnu bedre," svarer Torben Petersen.

Kontrol torsdag aften

Nordsjællands Politi aflagde Cirkusrevyen på Bakken et uanmeldt kontrolbesøg torsdag aften - dagen efter Villabyerne talte med Torben Petersen - og her havde Cirkusrevyen fint styr på corona-sikkerheden, fortæller politikommissær Stefan Andersen fra Nordsjællands Politi.

"Der var ingen anmærkninger. Jeg kan se ud af patruljens rapport, at der var en god afstand, der blev forevist coronapas, og der var rigeligt med håndsprit sat op," siger Stefan Andersen, der af indlysende grunde ikke kan svare på, om den førnævnte kritik er skudt ved siden af eller om der vitterlig var problemer den aften, den vrede borger var i teltet.

"Det, jeg kan sige, er, at vi med vores tryghedsskabende patruljer vil foretage rutinemæssige tjek med jævne mellemrum på Dyrehavsbakken. Og borgerne er selvfølgelig velkomne til at kontakte os, hvis de oplever noget, der vækker utryghed," siger politikommissær Stefan Andersen.

arrow Cirkusrevyen forlænger for første gang sæsonen
22. juni 2021 kl. 18:51 Opdateret: kl. 15:13
arrow Ulf satte foden ned for sidste gang
21. april 2021 kl. 09:20 Opdateret: kl. 16:19
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?