24. juli 2021
Oplev historiefortælling og H.C. Andersen eventyr i Hovedgaden med storyteller Laura Kamis Wrang (til højre på billedet).
Oplev historiefortælling og H.C. Andersen eventyr i Hovedgaden med storyteller Laura Kamis Wrang (til højre på billedet).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomster og historiefortællinger i Hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomster og historiefortællinger i Hovedgaden

Få et eventyrligt møde i gadebilledet med storytelling, når skuespiller og historiefortæller Laura Kamis Wrang deler ud af historier om blomster af H.C. Andersen.

Det Grønne Område - 17. juli 2021 kl. 05:30

SOMMER Bevæger man sig op ad Lyngby Hovedgade på lørdag mellem kl. 13-14, kan man være heldig at få en buket af ord og blomster med på vejen.

Her går skuespiller og historiefortæller Laura Kamis Wrang nemlig rundt og fortæller historier fra haven, hegnet og hele gartneriet - alle af H.C. Andersen.

Laura er vokset op i Taarbæk og har tit vandret op og ned i Kgs. Lyngby, men denne gang er der tale om eventyrvandring, hvor hun har sat en blomst i håret og fået guitaristen Torben Kure til at akkompagnere til H.C. Andersens eventyrlige sange og korte historier med temaer fra rosenhaven.

Man kan møde dem i gadebilledet, omkring Hovedgaden og få en buket fuld af ord, roser og andre blomster med på vejen. Måske er man oven i købet heldig og få en blomst med hjem.

"Historiefortælling i Hovedgaden" er en del af aktiviteterne under "Kgs. Lyngby - din sommerby", hvor der hver lørdag er forskellige aktiviteter rundt omkring i byen, der alle er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune i forhold til at videreudvikle og fremme byliv og kultur i byen.

Læs mere på visitlyngby.dk

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022