26. januar 2021
1. Basecamp, Skovbrynet Sorgenfri: Byggeriet nærmer sig afslutningen på Plantedirektoratets gamle grund på Skovbrynet i Sorgenfri. I august 2020 er 639 studieboliger klar til indflytning, mens 147 lejligheder og company apartments efter planen er klar til indflytning i oktober. 

Projektet på Skovbrynet i Lyngby koster minimum 530 millioner kr. Det er Lars Gitz Arkitekter, der har tegnet projektet.
gallery icon

Se billedserie

1. Basecamp, Skovbrynet Sorgenfri: Byggeriet nærmer sig afslutningen på Plantedirektoratets gamle grund på Skovbrynet i Sorgenfri. I august 2020 er 639 studieboliger klar til indflytning, mens 147 lejligheder og company apartments efter planen er klar til indflytning i oktober. Projektet på Skovbrynet i Lyngby koster minimum 530 millioner kr. Det er Lars Gitz Arkitekter, der har tegnet projektet.
Foto: Frank S. Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedeserie: Det Grønne Områdes status for byggeriet i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedeserie: Det Grønne Områdes status for byggeriet i kommunen

De kæmpestore kraner og bulldozerne har haft travlt de seneste 18 måneder i kommunen, hvor byggeboomet har toppet. Hvordan er det gået, hvad er færdigt, til tiden, og hvad er forsinket. Vi gør status over de byggeprojekter, som vi på samme vis orienterede om for halvandet år siden

Det Grønne Område - 13. august 2020 kl. 18:30
Af Frank S. Pedersen
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?