13. juni 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betalte med falske sedler: Politiet efterlyser to mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betalte med falske sedler: Politiet efterlyser to mænd

Tirsdag registrerede Nordsjællands Politi to episoder, hvor der blev betalt med falske 500-kronesedler.

Det Grønne Område - 12. maj 2021 kl. 15:13

På Nordsjællands Politis døgnrapport kan man læse, at der to steder i Kgs. Lyngby tirsdag blev betalt med falske 500-kronesedler.

Første episode fandt sted i Rådhus Kiosken klokken 13.35. En mand betalte med en 500-kroneseddel, men efter han havde forladt forretningen, blev kassemedarbejderen opmærksom på, at pengesedlen ikke rigtig matchede i størrelse og farve med en anden 500-kroneseddel og kontaktede derfor politiet for at anmelde pengefalsk.

Manden, som betalte med pengesedlen, beskrives som østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm høj, hvid i huden med kort hår. Han talte dansk med accent og var iført hvidt tøj, formentlig noget arbejdstøj/håndværkertøj.

Den anden episode fandt sted omkring klokken 13 i Miriam Mini Marked. Også her betalte en kunde med en falsk 500-kroneseddel. Da det klokken 20.10 blev konstateret, at pengesedlen var falsk, blev politiet kontaktet.

Manden, som betalte med de falske penge, bekrives som asiatisk af udseende, mørk i huden med sort kort hår, 20-25 år, 175 cm høj og kraftig af bygning. Han talte dansk og var iført en brun jakke.

mikp

Hvor langt tror du Danmark når ved EM