29. november 2020
Danske Andelskassers Bank A/S har åbnet en ny afdeling i Lyngby. Her ses centerdirektør Claus Baunsgaard. Pressefoto
Danske Andelskassers Bank A/S har åbnet en ny afdeling i Lyngby. Her ses centerdirektør Claus Baunsgaard. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bank åbner filial i Lyngby: Andelskassen er kommet til Lottenborgvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bank åbner filial i Lyngby: Andelskassen er kommet til Lottenborgvej

Kunderne er glade for Andelskassen. Derfor har man åbnet en afdeling på Lottenborgvej i Lyngby

Det Grønne Område - 21. oktober 2020 kl. 06:00

Kunderne på Sjælland er så tilfredse med rådgivning og betjening, at Andelskassen har ekspanderet og åbnet ny filial på Lottenborgvej i Lyngby, skriver Danske Andelskassers Bank A/S selv i en pressemeddelelse.

"Vi vidste godt, at der er et vindue for en bank som vores på Sjælland, men, at vinduet har været så åbent, at vi allerede nu kunne udvide med en ny filial, det er alligevel lidt før tidsplanen. Især i tider hvor andre banker lukker ned for den fysiske tilstedeværelse," siger Claus Baunsgaard, centerdirektør i Andelskassen på Frederikskaj i København.

Han har været på udkig efter en ny lokalitet nord for København, som kunne danne rammerne om en ny Andelskassen-filial for nordsjællandske privatkunder.

"Jeg har kigget på seks forskellige lokationer, og jeg må sige, at Lottenborgvej i Lyngby har været min absolutte favorit. Her har vi fået charmerende, præsentable rammer med moderne mødefaciliteter i udkanten af Lyngby tæt på natur og med gode parkeringsmuligheder", forklarer Claus Baunsgaard i pressemeddelelsen.

Møder kunderne hjemme hos dem selv

Organisatorisk hører den nye filial under moderfilialen på Frederikskaj. Det er især nordsjællandske privatkunder, der bliver betjent fra Lyngby, mens erhvervskunder vil få rådgivning ud fra Frederikskaj. Dog opererer banken med en høj grad af fleksibilitet, når rådgiverne skal mødes med kunderne.

"Det er ikke bare noget, vi siger, at vi gerne møder kunderne hjemme hos dem selv eller på deres arbejde. Vi gør det rent faktisk. Jeg gjorde for nyligt op, at vi har holdt indledende møde med 40 procent af vores nye kunder i deres hjem eller på deres arbejde for at gøre det nemt for dem. Det er netop den fleksibilitet og vores hastighed på kundernes forespørgsler, der har givet os medvind på Sjælland", fortæller Claus Baunsgaard i pressemeddelelsen.

Den nye filial i Lyngby er åbnet på Lottenborgvej 24 og klar til at tage imod kunder. Det er ikke en traditionel bankfilial, men en filial, der skal bruges til rådgivningsmøder og være base for Andelskassens rådgivere.

Jk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?