26. september 2020
Fredag aften var der ild i et større skur ved Carlshøjvej i Lyngby.
gallery icon

Se billedserie

Fredag aften var der ild i et større skur ved Carlshøjvej i Lyngby.
Foto: Bjørn Nielsen, Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Både fredag og søndag måtte brandvæsenet rykke ud til Carlshøjvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både fredag og søndag måtte brandvæsenet rykke ud til Carlshøjvej

Fredag aften var der ild i et større skur og søndag var det en affaldscontainer, der stod i flammer. Heldigvis nåede branden ikke at sprede sig til en nærliggende træbygning

Det Grønne Område - 13. januar 2020 kl. 11:11
Af Signe Steffensen

Søndag aften klokken 18.51 måtte Beredskab Øst ud for at slukke en containerbrand på Carlshøjvej. Containeren stod op ad en træbygning, men ilden nåede heldigvis ikke at sprede sig, ligesom igen kom til skade ved branden. Et vidne har i forbindelse med branden set en dreng, der beskrives som østafrikansk af udseende, 12-14 år, 165-170 cm høj og spinkel af bygning, sort i huden, sort hår, dansktalende og iført mørkt tøj og mørk dunjakke. To patruljer kørte efterfølgende rundt i området for at finde drengen, men han var forsvundet fra stedet.
Det oplyser Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: En byge af påsatte brande plager område omkring skole
Flere brande

Branden er den anden i rækken på få dage. Også fredag Fredag aften måtte Beredskab Øst rykke ud, da der var der ild i et større skur ved Carlshøjvej i Lyngby.

Brændt mad i affaldsskakt

Lidt tidligere på dagen søndag eftermiddag klokken 13.09 kom en anmeldelse om brand i en kælder i Lundtofteparken. Det viste sig imidlertid, at der her bare var tale om noget mad, der var brændt på under tilberedningen og efterfølgende smidt i affaldsskakten, der var årsag til anmeldelsen. Der var således ingen brand – kun lidt røg. Det skriver Nordsjællands Politi.

Har debatten om sexisme taget overhånd?