25. september 2021
Annie Ritz Plambech fylder 70 år. Pressefoto
Annie Ritz Plambech fylder 70 år. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annie Ritz Plambech bliver 70 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annie Ritz Plambech bliver 70 år
Det Grønne Område - 02. august 2021 kl. 05:56

Annie Ritz Plambech fylder 70 år torsdag 5. august 2021

Reklame- og avisbranchen har nydt godt af Annie Ritz' virke i mange år, hun blev udlært på reklamebureauet Hannil & Wichman og kom efter sin læretid til reklamebureauet Mogens Raffel, først som administrativ medarbejder indenfor medieplanlægning og avancerede siden til mediechef.

I januar 1999 kom Annie Ritz til Politikens Lokalaviser, hvor hun i Green Club blev levende engageret med læserarrangementer. Aktiviteter som teaterture, koncerter, rejser og andre kulturelle begivenheder, noget som passede fint sammen med hendes egne fritidsinteresser hvor det kulturelle fylder særdeles meget.

Efter et lille års tid flyttede hun i 2000 en etage i Politikens bladhus på Lundtoftevej, da der blev en stilling ledig i administrationen på Det Grønne Område. Den tidligere Lyngbypige, var ikke sen til at slå til og med sit lokalkendskab og store interesse for bydelen følte hun virkelig, at hun omsider var kommet "hjem".

Hun er født og opvokset på Ulrikkenborg Plads i hjertet af Lyngby. Da administrationen for samtlige Politikens Lokalaviser blev samlet i Birkerød, flyttede hun med. Da hun fyldte 60 år i 2011 besluttede hun af gå på efterløn, for at få mere tid til sine mange fritidsinteresser og familien. Der gik ikke mange uger fra afskedsreceptionen før der atter var bud efter hende, og hun var tilbage i sit gamle job, nu som fast vikar på deltid og dette fortsatte helt frem til 2019.

Annie Ritz er stærkt engageret i samfundsforhold, politik og deltager ofte i debatter og borgermøder for at få bedre indsigt i det lokale styre, ligesom hun har deltaget aktivt i forskellige borgergrupper, der har arbejdet for at børn og unge kan få nogle bedre forhold. Sammen med sin mand har hun siden 2014 gennem Røde Kors været støtteperson for en enlig mor med to små drenge, som er syrisk flygtning.

Stemmer du til kommunalvalget i år?