20. april 2021
Plejecenterleder Kirsten Espenheim og beboer Jørgen Ballhausen tog glade imod poserne med påskeæg fra formand for Musikalske Venner Tommy Wedel.
Plejecenterleder Kirsten Espenheim og beboer Jørgen Ballhausen tog glade imod poserne med påskeæg fra formand for Musikalske Venner Tommy Wedel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 900 påskeæg til Solgårdens beboere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

900 påskeæg til Solgårdens beboere

Musikalske Venner omsatte en donation fra gymnasieeleven Alexander Lenz til lækkerier.

Det Grønne Område - 08. april 2021 kl. 06:29

De 100 beboere på Solgården fik sig en glædelig overraskelse til påsken.

En donation, Solgårdens Musikalske venner havde fået fra den unge gymnasieelev Alexander Lenz, var nemlig blevet omsat til påskegodter.

"Vi kan jo ikke lave musik­arrangementer endnu, derfor var muligheden der for at glæde beboerne med en lækker pose med påskeæg i," fortæller initiativtager Tommy Wedel i en pressemeddelelse.

Beboeren Jørgen Ballhausen tog imod de mange påskeposer, som plejecenterleder Kirsten Espenheim lovede at hjælpe med at få fordelt rundt til alle beboere i huset.

"Vi er stolte og glade over at kunne glæde beboerne med lidt sødt, og man bliver vel aldrig for gammel til påskeæg," fortæller foreningens formand, Tommy Wedel, i pressemeddelelsen.

Tak for gode oplevelser
Alexander Lenz havde indsamlet donationen på 2.000 kr. som en påskønnelse for de gode oplevelser, hans bedstefar bl.a. havde fået ved de musikalske arrangementer. jesl

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?