12. juli 2020
Billedkunstneren Gitte Svendsen. Hun har opbygget sin udstilling som én installation med titlen 710-315.
Billedkunstneren Gitte Svendsen. Hun har opbygget sin udstilling som én installation med titlen 710-315.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 710-315 Cobra: Kunstforeningen genoptager sine udstillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

710-315 Cobra: Kunstforeningen genoptager sine udstillinger

Lyngby Kunstforening genoptager fra 17. juni sine udstillinger i Cobra-rummet

Det Grønne Område - 21. juni 2020 kl. 15:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første udstiller i Cobrarummet efter nedlukningen er billedkunstneren Gitte Svendsen. Hun har opbygget sin udstilling som én installation med titlen 710-315. Ventilationsrørene og den transparente væg er store objekter i det lille rum, der kan modstå Cobra-rummets krævende loft.

710-315 er en installation med mange genkendelige dele, som får ny værdi i dialog med materialer, som de ikke plejer at være i selskab med: ventilationsrør, strygebræt og brædder. Det store vindue i Cobra-rummet åbner rummet ud mod gården mellem bygningerne, og kunstneren har derfor valgt at opbygge udstillingen både indendørs og udendørs.

Gitte Svendsen er uddannet på Kunstskolen Spektrum, København, og på Royal Academy of Art, Haag, Holland. Hun arbejder i skæringspunktet mellem maleri, skulptur og installation. Hendes værker er inspireret af byens materialer og farver, og hendes arbejdsproces udløses af fundne, kasserede materialer og genstande.

Gitte Svendsen har udstillet på bl.a. Den Frie, København, Janusbygningen, Tistrup, Kunsthal Aarhus og Kunstpakhuset, Tistrup.

Udstillingen i Cobra-rummet ved Sophienholm, Nybrovej 401 slutter 29. juni. Der er åbent tirsdag til søndag kl. 11-17, torsdag kl. 11-19. Der er lukket mandag den 22. juni, men åbent mandag den 29. juni. Der er i øjeblikket begrænset adgang. Se nærmere på opslaget ved indgangen. Der er gratis adgang. /peb

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?